SZTÁRDZSÚSZ

Szerző N.T.

Létrehozva: 2024.09.21. 21:25
Módosítva: 2024.09.21. 21:52

„Küzdöttél, mint malac a jégen” – döbbenet lett úrrá a Sztárban Sztár All Stars stúdiójában, Zámbó Krisztián produkciója még a zsűrit is kiakasztotta

Zámbó Jimmy fia egy kicsit sem testhezálló dallal lépett színpadra.

Már sokasodnak a produkciók a Sztárban Sztár All Stars ötödik élő adásában, azonban most még a sokat látott zsűrinek is gondot okozott értékelnie Zámbó Krisztián előadását. 

293A9046
Zámbó Krisztián ezúttal Szandi bőrébe bújhatott 

Krisztián ugyanis ezúttal Szandi bőrébe bújt, akitől a Kislány kezeket fel! című szerzeményt adta elő, ami hát finoman szólva sem nyerte el a zsűri tetszését. Mielőtt azonban az értékelésre térnénk, nézzük meg is, hogy miről is van szó: 

A döbbenetes produkció után még a műsorvezető, Tilla is alig találta a szavakat, így igyekezett is gyorsan a zsűrinek adni a szót, akik azonban szintén gondban voltak, Stohl András például olyan hangosan nevetett, hogy még Zámbó is rászólt "Bandi, ismerlek!". Majd nagy nehezen Hajós András ragadta végül megához a szót, aki nem bánt kesztyűs kézzel az előadóval, amellett, hogy beszólt, meg kellett volna a tanulni a szöveget még arra is megjegyzést tett, hogy érezte, mit ivott Krisztián délután. 

De a zsűri többi tagja sem volt bőkezű a bókok terén, Liptai Claudia például úgy fogalmazott:

Küzdöttél, mint malac a jégen. 

Lékai-Kiss Ramóna pedig azt sérelmezte, hogy nem az előadás kedvéért Zámbó nem volt hajlandó megválni a lábszőrétől, holott "Szandinak biztosan nem szőrös a lába". Ugyanakkor abban mind egyetértettek, hogy Krisztián nagyon jóindulatú és szerethető ember, és ha nem is az énektudása miatt, de a szórakozás kedvéért igenis helye van a műsorban. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek