Létrehozva: 2024.09.24. 10:40

Szülése után rendkívüli örömhírt jelentett be a magyar énekesnő

Az énekesnő nemrég adott életet első kisfiának és a zenélést sem hagyta abba. Patai Anna terhessége után rendkívüli örömhírt jelentett be, hamarosan érkezik ugyanis az új dala.

Patai Anna kisfia, Bence szeptember 3-án született, azóta teljes a boldogság és a harmónia a család életében. A csinos énekesnő élvezi az anyaságot, mint mondja, minden pillanatot csodaszépnek lát.

Patai Anna
Patai Anna Instagram-oldalán is megosztotta, hogy babája szeptember 3-án látta meg a napvilágot (Fotó: Teknős Miklós / Magyar Nemzet)

Patai Anna életében minden tökéletesen működik

Anna lapunknak adott interjújában elmesélte, mi a titka: „Nagyon jól vagyunk, hála Istennek minden rendben. Nyilván egy pici babával sűrűek és rohanósak a hétköznapok. Szerencsére tudok mellette a dalszerzésre is időt szakítani, úgyhogy most az új dalomon dolgozom, amihez már a dalszöveg is készül. Számításaim szerint október végén fog tudni megjelenni, amihez szeretnék majd videoklipet is. 

Igyekszem megoldani a zenélést a gyerkőc mellett is, és azt hiszem nagyon jól működik, mert jól be tudom osztani az időmet. Egyelőre többször alszik napközben, az egyiknél pihenni szoktam én is, a másiknál pedig zenélek, ami egyébként 2,5-3 óra is akár. Most az első három hónapban még nagyon sok minden változik a baba életében, amihez alkalmazkodunk. Az az igazság, hogy nagyon sok segítséget kapok a férjemtől és a családtól, úgyhogy nagyon hálás vagyok nekik.

— avatott be minket Patai Anna dalokkal kapcsolatos előrehaladásába. Anna azt is elárulta, hogy a zene nemcsak munka szempontjából fontos, hanem kiváló kikapcsolódási lehetőség is, így még egy újszülött mellett is kicsattanó energiája van. 

Ez egyfajta relaxáció is, hiszen feltölt, ahogy eddig is. Mindemellett természetesen az itthoni dolgokkal is haladok, de mindig pozitív és lendületes tudok maradni, mert szeretem csinálni a dolgaimat és haladni mindennel.

Hogy egy három hetes baba mellett a zenével is tudok foglalkozni, szerintem fantasztikus dolog. Annyira kerek és szép most minden.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek