Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.11.

Felnőttek a tehetségkutatók gyereksztárjai: ez történt velük

Patai Anna mindössze 11 évesen tűnt fel a TV2 tehetségkutatójában, azóta azonban felnőtt nő lett, sőt napokon belül az első gyermeke is megszületik. De nem ő volt az egyetlen kislány a Megasztárban. Így az örömhír kapcsán nosztalgiáztunk kicsit és megnéztük, mi történt azokkal az egykori gyereksztárokkal, akik szinte a szemünk előtt nőttek fel.

Patai Anna mindössze 11 éves volt, amikor szerepelt a Megasztár ötödik évadában, 2010-ben. A fiatal tehetség ma is énekesnőként építi a karrierjét, és a magánéletében is lépésről lépésre halad előre. Anna még csak most, augusztusban lesz 25 éves, de már tavaly ősszel férjhez ment és napokon belül az első gyermeke is megszületik, valószínűleg még a születésnapja előtt. De sajnos nem mindenki tudta ilyen jól kezelni a gyerekként szerzett hírnevet.

Patai Anna, Megasztár
A Megasztár gyereksztárja, Patai Anna napokon belül édesanya lesz Fotó: Ridikül/Tőke Béla

Tóth Lüszi szintén a Megasztárban tűnt fel a 2008-as negyedik évadban. A kislány akkor 13 éves volt, mára viszont már 28 éves felnőtt nő. Lüszi nagyon ígéretes tehetségnek tűnt, hiszen egészen a negyedik helyig menetelt. A műsor után azonban sorra jöttek a problémák. A fiatal lány próbálkozott a zenei karrierrel ugyan, de mégsem kapta meg a vágyott sikert, amiben bizonyára az is közrejátszott, hogy tinédzserként egyre nagyobb zűrökbe keveredett és a hírek szerint még a gimnáziumból is kicsapták. Most azonban úgy tűnik, minden rendbe jött, hiszen egy lovardában dolgozik és még a szerelem is rátalált. Persze nem ő az egyetlen, aki a tehetségkutató után civil felnőttként éli az életét. Utasi Árpit, a kis mesemondót az egész ország megkedvelte, amikor 2007-ben feltűnt a színpadon. A kisfiú meg is nyerte a tehetségkutató akkori évadát és utána színészként és mesemondóként építette a karrierjét néhány évig. Mára azonban 31 éves lett, és a mesélés helyett egy teljesen hétköznapi foglalkozást űz, egy szabadkai gyárban dolgozik, aminek fő profilja az üvegszövet-gyártás, és a szigetelőanyag-előállítás.

Ma már civil foglalkozása van az ország kis mesemondójának Fotó: Facebook

Árpihoz hasonlóan indult az erdélyi fiú, László Attila karrierje is, aki a tehetségkutató harmadik évadában tűnt fel, mindössze 14 évesen és végül nyertesként távozhatott. Bár sokan már nem is emlékeznek a hosszú hajú kisfiúra, aki mára már 27 éves felnőtt lett, de ő továbbra is énekesként és zenészként tevékenykedik. Sőt, 2023-ban Fonogram-díjat is nyert „Amíg van kire várnom” című saját dalával, Az év hazai hagyományos slágerzenei albuma vagy hangfelvétele kategóriában. De úgy tűnik, nem csak a szakmában, a szerelemben is sikere van, hiszen már 4 és fél éve van együtt barátnőjével, akivel már az összeköltözést is fontolgatják.

Van, akinek elsőre nem hozott sikert a Megasztár

Radics Gigit ma már senkinek sem kell bemutatni hazánkban, hiszen ismert és elismert énekesnő. Azt azonban talán kevesen tudják róla, hogy mielőtt 16 évesen megnyerte a Megasztár hatodik évadát, már kétszer is jelentkezett a versenybe. Első alkalommal csak 12 évesen került be a műsor negyedik évadába, de csak a legjobb 200-ig sikerült eljutnia. 3 évvel később a Megasztár ötödik szériájában már a legjobb 24-ből esett ki és végül harmadszorra, 2012-ben sikerült megszereznie a győzelmet. Persze a kitartása kifizetődött, hiszen az elmúlt 12 évben olyan külföldi és magyar sztárokkal dolgozhatott együtt, mint Quincy Jones vagy Kovács Kati.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek