Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
Létrehozva: 2024.09.16.

„Most valóban nők állnak előttünk a színpadon, nem pedig kislányok” - a Miss Universe Hungary 40 éves hölgynek is lehetőséget adott

Szeptember 14-én sor került a nívós szépségverseny elődöntőjére, ahol a gyönyörű hölgyek közül kiválasztották a 12 döntőst. Még az is lehet, hogy a Miss Universe Hungary 2024-es királynője megcáfolja az eddigi évek tapasztalatait, és nem a huszonévesek közül kerül ki.

Idén újra megrendezik a Miss Universe Hungary szépségversenyt, amely hosszú évek után 2023-ban tért vissza hazánkba. Sőt, már ki is választották azt a 12 versenyzőt, akik között már egészen biztosan ott van az idei győztes is, akinek Blága Tünde majd átadja a koronáját. Ráadásul az eddigi évektől eltérően, idén egy 40 éves hölgy is erősíti a mezőnyt, aki kifejezetten esélyes.

Blága Tünde Miss Universe Hungary
Blága Tünde is zsűritag lesz az idei Miss Universe Hungary-n, ahol egykori riválisa is versenyez majd (Fotó: YouTube)

A Miss Universe Hungary újbóli életre hívásában oroszlánrésze volt dr. Özer Nórának. A magyar-török származású, jogász maga is nyert idehaza rangos szépségversenyt, de mint mondta, a Miss Universe egy egészen más világ. És ezt az a 636 lány is megtapasztalhatta, aki benevezett az idei versenyre, ugyanis már a 12 kiválasztott közé bejutni is óriási kihívást jelentett. A Miss Universe Hungary döntőseiről Nóra elégedetten nyilatkozott.

Úgy érzem, elégedettek lehetünk, mert sikerült kiválasztanunk azt a 12 lányt, akik egész biztosan méltóképpen fogják képviselni a verseny szellemiségét a szeptember 28-i döntőn. Számomra külön öröm, hogy nem egy homogén mezőnyt válogattunk össze, hanem nagyon színes a döntős csapat. A fiatal lányok mellett van egy 40 éves hölgy is, aki a fiatalokat megszégyenítő külsővel rendelkezik. Sőt, szerintem neki van a legjobb alakja az egész mezőnyben. De minden lány nagyon szép és nagyszerű értékekkel rendelkezik

– mondta, majd azt is elárulta, hogy idén először nem volt korhatárhoz kötve a jelentkezés, így 18-tól 40 éves korig jelentkeztek a hölgyek.

Miss Universe Hungary döntősök
A döntőbe jutott 12 hölgy és a tavalyai győztes, Blága Tünde - (balról jobbra:) Dr. Kuizs Vivien, Árki Dominika, Kormos Enikő, Halász Noémi, Petróczi Panna, Apetrei Fanni, Blága Tünde, Oldal Szintia, Fekszi Szimonetta, Bedzsó Liliána, Molnár Mira, Dr. Kenéz Nóra Fotó: Career Brand Management

És bár lehet, hogy egy szépségversenyen zsűrizni a legtöbb férfi számára álommunkának tűnik, de Hajós István, a zsűri elnöke elmondta, hogy egyáltalán nem volt könnyű dolguk:

Nagyon nehéz volt a döntés. Több körben hasonlítottuk össze a lányokat, voltak páros összehasonlítások is, hiszen azt szerettük volna, hogy olyan lányokat válasszunk ki a döntőre, akikben a zsűri minden tagja látja a lehetőséget, hogy megnyerheti a versenyt, másrészt pedig méltóképpen tudja majd képviselni Magyarországot a mexikói világdöntőben.

A Miss Universe Hungary tavalyi győztese is zsűrizik

A Miss Universe Hungary elődöntőjét egy igazán szakértő szempár is figyelte a zsűri soraiból, hiszen a tavalyi győztes, Blága Tünde is ott ült az ítészek között. A királynő azt vallja, hogy egy nőnek meg kell érnie ahhoz, hogy szépségkirálynő lehessen, ezért ő maga is nagyon jó kezdeményezésnek tartja a felső korhatár eltörlését:

Ez egy nagyon pozitív hatású döntés volt, mert azt láttam, hogy igen, most valóban nők állnak előttünk a színpadon, nem pedig kislányok.

Ráadásul Tünde még tavalyi nagy riválisával, a második udvarhölggyel dr. Kenéz Nórával is találkozhatott, aki újra elindult a versenyen, és idén is biztosan mindent megtesz majd a győzelemért.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek