Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.09.

Kozso vallomása: „Belehaltam volna, ha nincs mellettem a kedvesem”

Idén nyáron sincs megállás, az énekes az ideje java részét a turnébuszban tölti. Persze ezt nem panaszként mondja Kozso, mivel nem is lehetne ennél boldogabb.

Nincs ideje a pihenésre a Szomorú Szamurájnak, harminc éve töretlenül zajlik az élete, rengeteget koncertezik. Szerencsére a munkája a szenvedélye, így Kozso könnyen megbirkózik az akadályokkal.

Kozso
Kozso számára a színpad az infúzió / Fotó: archív / hot magazin

„Akkora őrületek vannak, amiktől nem lehet menekülni! Szoktam viccelni, hogy majd 2222-ben talán eljutunk nyaralni. Annyi dolgunk van, hogy alig látunk ki belőle! Harminc éve pörög az Ámok­futók, és szerencsére még mindig kitart a rajongók szeretete. Szeptembertől pedig új albummal jelentkezünk, ami zseniális lesz!” – kezdte Kozso a hot! magazinnak.

Szerencsére az énekesnek nem egyedül kell boldogulnia az életben, hiszen ott van számára a szerelme, Egérke, aki lényegében a létezésének mozgatórugója.

Kozso
„Sok türelem kell hozzám” / Fotó: archív / hot magazin

„Mindenben mellettem van a kedvesem, segít, koncerteket szervez, a galériával foglalkozik, konkrétan már belehaltam volna, ha nincs mellettem. Márpedig sok türelem kell hozzám, mert egyszerre nyolcvanhét dologra koncentrálok, hiszen folyamatosan gondolom ki az újdonságokat, a dalokat, a bulikat – engedett bepillantást a kulisszák mögé az előadó.

További izgalmas sztárhírekért keresd a legújabb hot! magazint (Fotó: hot! magazin)

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek