Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.07.10.

„Az a szoros kapcsolat soha nem volt meg” – Tovább fokozódik a botrány, Kozso lánya kitálalt

Az énekes nemrégiben sajtóközleményt adott ki amiatt, hogy egykori felesége Kádár Mónika és lánya, Amanda azt állították róla, hogy nem tartja a kapcsolatot a lányával és az unokáját sem látogatja, annak ellenére, hogy igyekszik jó nagyapának beállítani magát. Kozso a közleményben elmondta a saját verzióját és hazugságnak titulálta a vádakat. Most azonban újabb fordulat érkezett, az anya-lánya páros a Tények Pluszban tálalt ki.

Kozso és volt felesége, Kádár Mónika mindössze néhány évig alkottak egy párt, ám a házasságukból született egy közös gyermekük, Amanda, aki ma már 32 éves sikeres író, sőt egy 10 éves kislány édesanyja. Bár míg az énekes elmondása szerint imádja unokáját, Miát és igazi szuper nagypapa szeretne lenni, addig az anyuka és a nagymama teljesen mást állít.

Kozso mélyinterjú 2024 SZL
Kitálalt Kozso lánya és a volt felesége (Fotó: Szabolcs László / HOT magazin)

Nemrégiben röppentek fel a pletykák, hogy Kozso valójában nem csak exfeleségével, de a lányával és az unokájával sem tartja a kapcsolatot, sőt meg sem próbál az életük része lenni. Erre az énekes egy hosszú közleményben reagált az Ámokfutók Facebook-oldalán:

Nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy kell-e bármit mondanom egy ilyen méltatlan helyzetben, amit körülöttem immáron visszatérően 5 éve, éves rendszerességgel gerjeszt a volt feleségem. Biztos vagyok abban, hogy sok elvált férfi és apa tapasztal meg utálatot egy elromlott kapcsolat kelletlen következményeként, de van egy határ, amin túllépve úgy gondolom, hogy az ember már leginkább csak magát minősíti és nem azt, akit sárral dobál és akiről hazugságokat, elferdített tényeket terjeszt

 – kezdte a posztot az énekes, melyben elmondja, hogy a lányával valójában mindig közeli volt a kapcsolata és igyekezett sok időt tölteni vele és az unokájával is, annak ellenére, hogy nem volt mintaapa. Emellett az exfelesége rosszindulatára hivatkozik és sárdobálásnak titulálja a felhozott vádakat, sőt egyenesen hazugnak nevezi Mónikát. 

Megérkezett a válasz Kozso üzenetére

Ugyan ezután kissé elülni látszott a vihar, de most megérkezett Mónika és Amanda válasza, akik együtt próbáltak tiszta vizet önteni a pohárba a Tények Pluszban.

Sokat gondolkoztam a riportja után, mert akkora szeretettel beszélt az unokájáról, a kislányomról, hogy nagyon jó érzés volt hallani. Nagy szeretettel várom, hogy jöjjön, vigye el, játsszon vele és alakuljon ki köztük egy olyan szorosabb kapocs, ami köztünk nem tudott kialakulni

 – kezdte Amanda.

Kozso
Egy ideig úgy tűnt Kozso és Amanda kapcsolata rendben van, ám újra megromlott a viszony (Fotó: MG)

„Nem találkoztunk túl gyakran, az a szoros kapcsolat, ami ahhoz kell, hogy mondjuk minden nap beszéljünk, az soha nem volt meg. Két évet éltem vele, 16 éves koromtól 18 éves koromig. Ezalatt nagyon sok helyre elvitt, jó volt a kapcsolatunk, de 18 évesen megismertem a férjemet és én azóta vele élek” – tette még hozzá.

A család nem zárkózik el az énekestől

Mónika úgy gondolja sosem neheztelt volt férjére a pénz vagy a gyereknevelés miatt, így a rosszindulatú vádaskodásra sem lenne oka:

„Mindig megteremtettem azt az egzisztenciális hátteret, hogy nem volt szükségem gyerektartásra. Ha el is maradt, szerintem én soha nem kopogtattam érte. Úgy gondolom, hogy ez mindenkinek lelki kérdés, nem akartam ezzel foglalkozni. Amikor tehette, akkor költött a lányomra, mondjuk amikor kivitte Amerikába vagy, amikor nála nyaralt, akkor ő fizette a költségeit, az utazását.” 

De az kifejezetten rosszul esik neki, hogy azt állítja kizárták az életükből, míg ők szeretnék, ha több időt töltene az unokájával, amire már volt is példa, ám azóta ismét megszakadt a kapcsolat:

Volt egy fél év, amikor sokat volt az unokájával, együtt játszottak, festettek. Emlékszem, hogy mesélte Miácska, hogy töklámpást készítettek. Azt gondolom, hogy akkor ő a nagyapaságot megélte.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek