Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.09.08.

Kiderült: ő Kovács Gyopár társa - Fotó

A színésznő mindennapjait nem csak a munka, a barátok vagy a szerelem teszi ki, hiszen karácsony óta egy kiskutya is hazavárja az előadások után. Kovács Gyopár és Lujza már az első pillanattól elválaszthatatlanok.

Karácsony előtt lett egy harlekin tacskó gazdája Kovács Gyopár. A színésznő mindig is szeretett volna egy kiskutyát otthonra, azonban a csinos szépségnek szülei nem engedték egészen addig, amíg el nem költözött.

Kovács Gyopár
Kovács Gyopár és Lujza elválaszthatatlanok - Fotó: archív / hot magazin

„Három évre megszületett a fejemben a döntés, hogy felnőttem annyira, hogy legyen egy kutyám. Október 6-án született, és valamivel karácsony előtt hoztam el, így majdhogynem egy karácsonyi kutyus – kezdte Gyopár a hot! magazinnak.

Kovács Gyopár kutyusa nagyon rendszerető

Szerencsés dolga van a színésznőnek, ugyanis kutyusa nagyon rendszerető és könnyen megtalálja a közös hangot a körülötte lévőkkel és hamar tud új barátokat is szerezni.
„Nagyon jól szocializálódott kutyus, amin pont nemrégiben lepődtem meg. 

Vonattal utaztam, velem tartott Lujza is, és nagyon könnyedén vette a vonatozást.

Rengeteg időt töltenek együtt - Fotó: archív / hot magazin

„Barátkozós, szeret társaságban lenni. Mikor nagyon pici volt és Kecskeméten töltöttem az újévet, bírta a tűzijátékot és a zenét is. Mivel Lujza tacskó, ezért nem nagyon ugrálhat a kanapéról, és nem lépcsőzhet, ezért vettem neki egy névre szóló rámpát, így le-fel tud közlekedni a kanapéra, de egyébként szabad bejárása van mindenhova a lakásban. A szüleim szerint több dologban is hasonlítunk Lujzával. Például ő is ilyen kis makacs és kitartó mint én, úgyhogy jól megtaláltuk egymást!”

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek