SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.24. 20:00

Ellopta a show-t Lajos herceg: olyan akar lenni, mint Sarolta hercegnő

Lajos példaképként tekint Saroltára, szívesen táncol és énekel nővérével, sőt, még az ízlését is másolja!

Bár Harry és Vilmos herceg kapcsolata az utóbbi időben közel sem konfliktusmentes, a királyi családban a kisebb gyermekek összetartanak. Talán épp a saját nehéz gyermekkora miatt, de Vilmos kínosan ügyel rá, hogy utódai között ne legyen feszültség. Úgy látszik, hogy Katalin hercegnével remek munkát végeztek!

Kiderült, hogy a három gyermek közül Lajos a herceg a leginkább ragaszkodó típus, ő árnyékként követi nővérét, Sarolta hercegnőt - írja a Mirror. Kettejükről egy édes történet látott most napvilágot!

Lajos, Sarolta és Katalin hercegné még 2023 decemberében látogattak el a Strictly Come Dancing stúdiójába, amely műsor a nálunk a TV2-n futó Dancing with the Stars brit verziója. A látogatás során találkoztak Shirley Ballas táncosnővel, aki szerint a gyerekek nagyon barátságosak és udvariasak, ráadásul okoztak neki néhány szórakoztató pillanatot is. Mint azt Shirley elárulta, mivel a stúdió tele van csillogó kiegészítőkkel, azt gondolta, jó ötlet lesz a kislánynak egy koronát adni, a kisfiút pedig édességgel meglepni. Maga sem gondolta, hogy ezzel csalódottá teszi majd Lajost, aki, mivel sok mindenben utánozza nővérét, szintén koronára vágyott. A táncosnő hozzátette, végül neki is sikerült keríteni egy ékszert, így ő is boldogan távozott.

Vilmos herceg korábban egy interjúban felfedte, hogy Lajos gyakran árnyékként követi nővérét, aki ha táncol és énekel, akkor a kisfiú csatlakozik.

A gyerekek kedvenc dala Shakirától a Waka Waka. Sarolta különösen imád a konyhában futkosni a balettruháiban, Lajos pedig őt próbálja utánozni

– árulta el az édesapa.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek