Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
FÜLES

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.14.
Módosítva: 2024.07.14.

Kiverte a biztosítékot Sarolta hercegnő beszólása, szülei is belepirultak

A hercegnő nem titkolta, hogy idegesíti, ha minden lépését figyelik. Nem is finomkodott!

Kiszivárgott egy felvétel, amely még Lajos herceg keresztelőjén készült 2018-ban. A médiát persze nagyon érdekelte az esemény, ezért fotósok hada jelent meg a szertartás helyszínén, ám nem mindenki örült a nagy felhajtásnak.

Videóra vették azt is, amint Sarolta hercegnő apukája, Vilmos herceg kezét fogva sétált a Szent Jakab kápolnánál, miközben Katalin hercegné a kis Lajost vitte. Amint a család a keresztelőre tartott, Sarolta nagyon világossá tette a fotósok és videósok számára, hogy ők nem szívesen látott vendégek - írja a Mirror.

Te nem jössz

- jelentette ki az akkor mindössze három éves hercegnő az egyik fotósra nézve. A reakció nagyon megdöbbentette a kislány mellett haladó Vilmost is, aki azonban visszafogta magát, és egy mosollyal nyugtázta a történteket. A felvétel most terjedt el az interneten, és talán mondanunk sem kell, a rajongók imádják Sarolta őszinteségét.

Imádom Vilmos herceg arcát, szerintem titokban arra gondol: mondd meg nekik

- jegyezte meg egy kommentelő, aki egyetért azzal, hogy nehéz lehet hozzászokni ahhoz, ha az ember minden mozdulatát árgus szemmel követik.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek