SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.09.23. 08:30

Csöregi Eda tanítással keresett pénzt a melleire

A matektanárból lett csábító mindig is szeretett volna a Kísértésben szerepelni. Csöregi Eda a hot! magazinnak beszélt családjáról és a megcsalásról.

Csöregi Eda egy valódi bombázó, akiről azt gondolnánk, hogy civilben modell vagy színésznő. Pedig ennél mi sem állhatna távolabb a valóságtól, hiszen sokáig még a külsejével sem volt elégedett.

Csöregi Eda - A Kísértés
Csöregi Eda: „A magabiztos férfiak az eseteim” Fotó: archív / hot magazin

Csöregi Eda családja biztos támasz

Nagy utat tett meg Eda, amíg A Kísértés amerikai verziójáért rajongó kislányból a magyar kiadás egyik csábítójává vált. A félig magyar, félig román lány szerető családban nőtt fel.

Egy kétszobás lakásban éltünk négyen. Van egy nyolc évvel fiatalabb kisöcsém, Eduard, rá sokat vigyáztam, amíg a szüleim dolgoztak. Ők mindent megadtak nekem; ha nehezükre is esett, én ezt nem vettem észre. Jó gyerekkorom volt” – kezdte a hot! magazinnak Eda.

Csöregi Eda foglalkozása sokakat megdöbbent

Ezek után teljesen érthető, hogy könnyen megtalálja a hangot a gyerekekkel, ezért vállalt és vállal matematikatanítást magántanárként.

Egyetemistaként azért kezdtem el tanítani, hogy segítsek a gyerekeknek. Később annyi pénzt gyűlt össze, hogy a melleimet is meg tudtam csináltatni. Gyerekként a tévében mindig néztem a Kísértésben a lányokat, és olyan akartam lenni, mint ők” – árulta el.

Végül összegyűlt a szükséges összeg, és beteljesült a benne élő kislány vágya is, hisz bekerült a műsor román verziójába. Pedig a testére egyébként sem lehetett panasz, hiszen 15 évig atletizált. Az önbizalmát azonban igencsak megnövelte, amikor megvalósította az álmát, és a férfiak is szinte sorban állnak az ajtaja előtt.

Nekem az érett, magabiztos férfiak az eseteim, akik mindenben túlhaladtak rajtam. Volt már olyan, hogy én tartottam el a páromat, de ilyen többet nem fordul elő” – mondta.

Eda ma már nemcsak matekot tanít, de két másik vállalkozást is vezet, a saját lábán áll. Jó szívvel emlékszik vissza arra, honnan indult, ám van egy lényeges különbség.

Szép gyerekkorom volt, de soha nem volt saját magánszférám. Mára megteremtettem magamnak” – árulta el.

Lépett már félre

A román Kísértésben Eda sikeresen csábított, pedig elutasítja a hűtlenséget.

„Csaltam már meg a páromat, de nem vagyok rá büszke. Szerettem azt a fiút, de a kapcsolat már nem működött, és máshol kerestem a boldogságot.”

hot címlap
További a sztárhíreket olvashatsz a hot! magazn e heti számában (Fotó: hot! magazin archív)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek