Létrehozva: 2024.09.01.
Módosítva: 2024.09.01.

Angelina Jolie beragyogta a vörös szőnyeget a Velencei Filmfesztiválon

Kezdetét vette a 81. velencei filmfesztivál, a vörös szőnyeget pedig ellepték a világsztárok. Angelina Jolie érkezését különösen vártuk, hiszen olyan film bemutatójára érkezett, amelyet Budapesten forgattak.

Angelina Jolie új filmje különleges projektként hívja fel magára a figyelmet, hiszen egy rendkívüli művésznő, Maria Callas életét dolgozza fel. A film izgalmas a magyar közönség számára, hiszen a forgatás jelentős része Budapest különböző ikonikus helyszínein zajlott, ezáltal a magyar főváros is hangsúlyos szerepet kapott a produkcióban. 

Angelina Jolie
Angelina Jolie megjelenése most is, mint mindig tökéletes volt (Fotó: NurPhoto via AFP)

Sztárban sztár egy kicsit másképp

Maria Callas a 20. század egyik legnagyobb operaénekesnője, a művészi kifejezés és a zenei szenvedély szimbóluma. Életútja nem csupán sikerekből állt, hiszen magánéleti küzdelmei, valamint a média általi folyamatos figyelem és kritikák is hozzájárultak ahhoz, hogy mára a művészet és a tragédia jelképeként tekintenek rá. Angelina Jolie-t nagyon megérintette az énekesnő élete, vélhetően ezért is vállalkozott arra, hogy megformálja Callas karakterét. Jolie rendezőként is megmutatja tehetségét ebben a projektben. Nem csoda hát, hogy a színésznő ragyogva érkezett meg az idei Velencei Filmfesztiválra, ahol minden szem rászegeződött. Púderszínű, hosszú ruháját, amely kiemelte karcsú alakját, a felső részen díszített műszőrme koronázta meg. A francia Vogue magazin közösségi oldalán egy videó is látható arról, ahogyan megérkezik ebben a pompás ruhakölteményben.

Nézd meg a felvételt a videóra kattintva!

Angelina Jolie hosszasan időzött Budapesten is 

A film több jelenetét a Duna-parton, a Budai Várban és az Andrássy úton forgatták, melyek mind hozzájárultak ahhoz, hogy a film vizuálisan lenyűgöző legyen. A színésznőt tavaly év végén több ízben látták a fővárosban, az Operaházban több előadást is megnézett. A Budapesten forgatott jelenetek különös jelentőséggel bírnak a magyar közönség számára, hiszen nemcsak a világhírű művésznő történetét láthatják majd, hanem saját városunk is fontos szerepet kap a filmben. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek