Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.08.16.

Bizarr fotó terjed a neten Zámbó Jimmy-ről

Erre nem számítottunk! A Facebook virtuális piacterén egy különös hirdetés tűnt fel, de mi köze ehhez Zámbó Jimmy-nek?

Roppant bizarr hirdetésre bukkant a Ripost egyik olvasója a Facebook virtuális piacterén! Egy netező, aki feltehetően hatalmas rajongója a 2001-ben elhunyt Zámbó Jimmy-nek, a Király utólagos közreműködésével próbál megszabadulni egy feleslegessé vált tárgytól.

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy 23 éve hunyt el Fotó: MTI Fotó

Bár ez így elsőre igencsak zavarosan hangzik, minden kitisztul, ha megnézzük a hirdetésben szereplő fotót. A crossmotoros sisakot, ami egyébként 70 ezer forintba kerül, a jelenlegi tulajdonos szerint akár Zámbó Jimmy is viselhette volna annak idején, az eladást pedig mindenképp segíti, ha valahogy a néhai legenda is érintett lesz az ügyben.

Ezért hát a kreatív és kifejezetten élénk fantáziájú illető fogta magát, és egy kezdetlegesnek tűnő képszerkesztő programmal ráillesztette a szóban forgó sisakot a motoron pózoló Jimmy fejére.

A látvány – mit ne mondjunk – magáért beszél!

Zámbó Jimmy
Zámbó Jimmy szerkesztett fotójával akarják eladni sisakot Fotó: Facebook Marketplace

Azt sajnos nem tudjuk, hogy mennyire rohamozták meg az érdeklődők a sisakos hirdetőt, az viszont egyértelmű, hogy ilyen ajánlattal nem gyakran találkozunk.

Zámbó Jimmy sírjánál is történnek különös dolgok

A Ripost munkatársa tavaly karácsony után egy nappal járt a csepeli sírkertben, hogy megnézze, milyen állapotban van most Jimmy végső nyughelye. Abban biztosak voltunk, hogy tele lesz virágokkal és gyertyákkal, arra azonban nem számítottunk, hogy valami egész mást is elhelyeztek a 42 éves korában elhunyt művész sírján. Egészen pontosan egy csomag omlós mézeskalácsot találtunk becsomagolva, az ünnepi süteményt pedig az egyik ismert magyar ételfutár cég logójával láttak el. 

Fotó: Ripost

Nos, ez két lehetőséget is felvet! Vagy a cég egyik alkalmazottja hatalmas Jimmy rajongó, és így szerette volna megajándékozni karácsony előtt a Királyt, vagy egy arra járó tette oda a fenyőfa alakú édességet, miután úgy döntött, nem szeretné elmajszolni. Bármi is az igazság, az biztos, hogy a mai napig rengetegen ápolják Zámbó Jimmy emlékét!

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek