Magyar Péter a migrációpárti brüsszeli szabályokat követeli

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.24.

Szakítása után baleset érte Megyeri Csillát, itt vannak a részletek - Fotó

A műsorvezetőnek nem indult jól a szombat reggele, amikor az autójához igyekezett. Megyeri Csilla leeresztett kerekekkel jelentkezett be.

Megyeri Csilla a napokban jelentette be volt párjával, hogy 11 év után elválnak útjaik. Bár a páros elmondása szerint igyekeztek megoldani a problémáikat, de úgy tűnik ez sem volt elég ahhoz, hogy a történetük együtt folytatódjon. Találgatások is szárnyra kaptak azzal kapcsolatban, hogy egy harmadik fél is közre játszhatott kettejük szakításában. Egy biztos: a műsorvezetőt láthatóan nem viselte meg a lezárás.

Megyeri Csilla
Megyeri Csilla párja 11 év után döntött a szakítás mellett (Fotó: Szabolcs László)

Bár láthatóan Csilla vidáman éli a mindennapjait, szombaton reggel nem várt esemény történt az autójával. Feltehetően éppen menni szeretett volna a dolgára, amikor észrevette, hogy jobb első kereke lapos. Azt nem osztotta meg a műsorvezető a rajongóival, hogy mi történhetett, de mindenképpen szerelőt kellett hívnia.

Csodás szombatot mindenkinek! (magamnak is)

 – írta Megyeri Csilla Instagram-történetében.

Megyeri Csilla szombati defekt
Nem indult jól Megyeri Csilla reggele Fotó: Instagram/ Megyeri Csilla 

Megyeri Csilla gyerekekre is vágyott korábbi párjától

A televíziós sztár mindig hangsúlyozza, nincsen egészségügyi problémája, ami miatt ne tudna szülni gyereket, szimplán még várják a tökéletes időt. Számára hatalmas értéket jelent egy gyermek.

Az érték, ami még hiányzik az életemből és nagyon vágyok rá, az a gyerek. Igazából több, mint érték, mondhatni, hogy az élet értelme

– jegyezte meg korábban a Borsnak Megyeri Csilla, aki elmondta, szerinte csakis a szülő dolga, hogy jó értékrendet adjon át az utódainak, ugyanis a közösségi oldalak, amiket a legtöbb gyermek is elérhet, már nagyban torzítják az emberi értékeket.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek