Létrehozva: 2024.08.05.

Gyászol a Next Top Model Hungary sztárja: csak 9 közös év adatott nekik

Keveházi Lili az Instagram-oldalán osztotta meg a szomorú hírt. A Next Top Model Hungary egykori versenyzője 9 év után szívhez szóló sorokkal búcsúzott.

Keveházi Lilit a Next Top Model Hungarynek köszönhetően ismerte meg az egész ország és kedves személyiségével igazi közönségkedvenc lett. A fiatal lány a műsor óta a tartalomgyártói karrierjét építgeti és rengeteg rajongóra tett szert. Most azonban egy szomorú hírrel jelentkezett az Instagram-oldalán.

Next Top Model Hungary
A Next Top Model Hungary állatbarát sztárja, Keveházi Lili szívszorító sorokkal búcsúzik kedvencétől Fotó: Akos Perity

Lili és édesanyja, Fábián Anita, aki a Jóban Rosszban egykori színésznője, mindketten nagy állatbarátok és a természetet is nagyon kedvelik, így szívesen töltenek időt erdei sétákkal, különösen, ha ezt állatokkal tehetik. Az anya-lánya párosnak otthon két kopasz kutyája van, akiket még a nyaralásaikra is magukkal visznek, de két tengerimalac is színesíti az életüket. Sőt, egy közeli farmon két bakkecskét is tartanak, akiket a vágástól mentettek meg évekkel ezelőtt.

Szeretett kecskéjét vesztette el a Next Top Model Hungary sztárja

Kókusz és Szöszi, a két kecske már 9 éve a mindennapjaik része, és ez idő alatt szinte családtaggá váltak. A modell mindössze 10 éves volt, amikor megkapták a két állatot és azóta is kitartóan és szeretettel nevelik őket, de mára annyira összeszoktak, hogy szinte olyanok a gazdáikkal, mintha kutyusok lennének. Viszont most Lili a 24 óráig elérhető történetében osztotta meg a szomorú hírt, hogy az egyik drága túrázó társuktól, Kókusztól most búcsúzniuk kell.

9 gyönyörű év, köszönöm, hogy ennyi kalandot éltünk meg együtt, kis angyalka. Hiányozni fogsz!

– írta a TV2 sztárja a kedves közös fotókhoz.

Keveházi Lili kecskéje
Keveházi Lili édesanyja 9 éve a haláltól mentette meg Kókuszt és Szöszit Fotó: Instagram

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek