Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
Létrehozva: 2024.08.12.

Meglepő helyen fotózták le Lékai-Kiss Ramónát és a férjét, erre senki se számított

Láthatóan nagyon szeretik egymást, a kommentelők szerint szép pár Lékai Máté és Lékai-Kiss Ramóna.

A TV2 sztárműsorvezetője, Lékai-Kiss Ramóna is minden erejével szurkolt a kézilabdázóként ismert férjének, Lékai Máténak a 2024-es párizsi olimpián, de a csapat hiába adott bele mindent, sajnos nem sikerült elhozniuk az áhított aranyérmet. Persze így is büszkék lehetnek magukra, hiszen a 10. hely is elképesztő teljesítmény a világ legjobbjai között.

Lékai-Kiss Ramóna a családjával
A Lékai család / Fotó: Flajsz Péter

Úgy tűnik, hogy Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté megtalálták a tökéletes kikapcsolódási lehetőséget az olimpia után, bár sokan meglepődhetnek a választásukon. A sztárpár nem akárhonnan jelentkezett be, ugyanis a Németországban található Münchenbe mentek, ahol egy igazi világsztár fellépését élvezhették.

Lékai-Kiss Ramóna és férje a csodálatos Adele koncertjére mentek, és a puszis képük alapján nagyon jól érezték magukat, csak úgy süt róluk a boldogság.

A kommentelők szerint gyönyörű párt alkotnak, nagyon jó őket együtt látni, hiszen látványosan szeretik egymást. Rengeteg támogatást kaptak a poszt alatt az emberektől, úgy tűnik, hogy most még a szokásos internetes trollok is visszavonulót fújtak, és hagyták, hogy Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté egy kicsit jól érezzék magukat.

Itt lehet megtekinteni a posztot:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek