Létrehozva: 2024.06.23.

"Nem lehet tudni, meddig tart" – Házasságáról vallott Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna sírt, de végül nem bánta meg.

Lékai-Kiss Ramóna sikert sikerre halmoz a TV2-n, hiszen hatalmas produkciókban szerepel, ráadásul még az év női műsorvezetőjének is megválasztották. A munka mellett persze a családjára is jut ideje, boldogan nevelik együtt közös gyermeküket a kézilabdázóként ismert férjével, Lékai Mátéval.

Magyarország - Portugália férfi kézilabda olimpiai selejtező (100)
Lékai-Kiss Ramóna és a családja / Fotó: Flajsz Peter

Lékai-Kiss Ramóna most egy különleges eseményről számolt be a közösségi oldalán, ugyanis most először mentek el hosszabb időre nyaralni a szerelmével, kettesben. A híresség először nem szerette volna ezt, de a férje meggyőzte, és úgy tűnik, hogy nagyon jól tette, mivel sikerült újra egymásra hangolódniuk.

Egy év után újra kettesben nyaralunk és én úgy, de úgy vártam ezt a pillanatot! Persze sírtam Noé miatt, mert szintet ugrottunk és idén megtörtént az, hogy egy teljes hétre elutaztunk... kértem Mátét, hogy ne tegyük, de azt mondta ez nekünk is jár, és igaza volt! A legjobb döntést hoztuk, újra egymásra hangolódtunk, és tényleg nem lehet tudni, meddig tart, de az biztos, hogy ez az egy hét, újabb 5 évet adott nekünk❣️

– írta Lékai-Kiss Ramóna a közösségi oldalán.

Ide kattintva lehet megtekinteni Lékai-Kiss Ramóna posztját.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek