Létrehozva: 2024.08.26.

Ezek a sztárok nem tudnak kutya nélkül élni – galéria

A hazai sztárok is minden bizonnyal örömmel ünneplik kedvenceik világnapját. A kutyák ugyanis az ő életüket is szebbé teszik, sőt, vannak akik az életüket köszönhetik nekik.

Kutyák nélkül lehet élni, de nem érdemes – tartja a mondás. Legyen kicsi vagy nagy, szőrös vagy kopasz, fajtiszta vagy keverék, a kutya az ember legjobb barátja. Bizony sok hazai sztár is így van ezzel. Augusztus 26. a kutyák világnapja. A négylábúak rengeteg ember szívébe csempésznek örömöt csillogó szemeikkel, és boldog csaholásukkal. Hazai sztárjaink közül is rengetegen osztják meg az életüket egy, vagy több kutyával.

293A3404
Lukács Miki családtagként tekint kutyáira Fotó: Szabolcs László

Az ő életüket megmentették a kutyák

Manapság sokan már nem csak házi kedvencként tartják a négylábúakat, hanem azért, hogy megkönnyítsék számukra a mindennapi életet. Rengeteg terápiás vagy segítőkutyát képeznek ki évről évre, akik azért dolgoznak, hogy valamilyen egészségügyi problémával küzdő gazdájuk segítségére legyenek. De máshogy is életmentőek lehetnek házi kedvenceink. A Házasság első látásra sztárjának életét saját bevallása szerint kutyája mentette meg. Hegedűs Csabát a depresszióból segítette ki szeretetével Szimi. Pécsi Ildikó bár évekkel ezelőtt elhunyt, csak a kutyáján múlt, hogy nem történt korábban is tragédia. Az éjszaka közepén jelzett szeretett vizslája, aki azzal ébresztette fel gazdáját, hogy lehúzta róla a takarót. Miután a színésznő felkelt, pár perccel később az ágyára zuhant lámpája, plafontörmelékekkel együtt.

Ők pedig a kutyáik életét mentették meg

Falusi Mariann saját maga mentette meg kutyáját a biztos haláltól. Ha nincs az énekesnő, a kutya teljesen biztosan vízbe fullad. Gombos Edina pedig több, mint egy millió forintot költött kedvence műtétjére Amerikában, ahol köztudottan drága az egészségügyi ellátás.  

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek