Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző H. A.

Létrehozva: 2024.08.19.

"Saját magukkal nincsenek kibékülve!" Kulcsár Edina válaszolt a durva kritikákra

Az egykori szépségkirálynő nem foglalkozik az éles nyelvű kritikusokkal.

Kérdezz-feleleket tartott a közösségi oldalán Kulcsár Edina. Az egykori szépségkirálynőnek nemrég megszületett a várva várt negyedik gyermeke, Dion, ám a boldogságát némileg beárnyékolhatta, ahogy nem sokkal később valósággal nekiestek a kommentelők az interneten, miután egy bejegyzéséből azt a következtetést vonták le, Edina magára hagyta az újszülött babáját.

Kulcsár Edina
A bántásokról mondta el a véleményét Kulcsár Edina / Fotó: Vadnai Szabolcs

Kulcsár Edina a kérdezz-felelek során többek közt elárulta, mennyiben lett más az életük most, hogy ismét bővült a család, majd ezután felmerült annak az állandó, kritikus, ha nem egyenesen bántó hangnak a kérdése, amely Edinát és második férjét, Varga Márk G.w.M-et is övezi.

Most találkoztunk férjeddel fellépésen, fogalmam sincs, miért bántják: egy közvetlen, kedves fiú

- jegyezte meg az egyik követő, és amire Edina így válaszolt:

Azok bántják a másikat, akik saját magukkal nincsenek kibékülve, és sajnos egyre több ilyen sérült ember van, akiket nem kell viszont bántani. Van nekik elég bajuk

- jelentette ki a sztáranyuka, majd így folytatta:

Akik pedig mások véleménye alapján ítélkeznek, szintén nem mérvadóak számunkra. De gondoljunk csak bele: ha nektek mondanának valamit valamelyik szerettetekről, akkor elhinnétek azonnal? Vagy utánajárnátok, hogy van-e alapja?! Gondolom, a B opcióra szavaztok. De akkor más (ismeretlen) ember esetében miért nem ugyanez a helyzet? Mert egyszerűbb pletykálni egy szaftosnak tűnő sztoriról, mint utánajárni a dolgoknak. Minek is azt? Több idő... Meg hát úgysem ismerjük úgy igazán az adott személyt. Valahogy így működik ez!

- fejtette ki a véleményét Edina, a 24 óráig elérhető Instagram-történetében.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek