SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.08.27.

Döbbenet: Köllő Babett és George Clooney randija zátonyra futott

Meglepő videóval jelentkezett a csinos sztáranyuka. Köllő Babett George Clooney-val randizott, de csalódnia kellett.

Köllő Babett nem csupán dögös megjelenéséről és kifinomult stílusáról híres, hanem különleges humorérzékéről és lazaságáról is. A színésznő számos alkalommal bizonyította, hogy képes mosolyt csalni az emberek arcára, legyen szó televíziós műsorokról, közösségi média posztokról, vagy akár interjúkról: ez különbözteti őt meg igazán más médiaszereplőktől. Babett mesterien használja a humort arra, hogy bemutassa a mindennapjait, posztjaiban gyakran reflektál a hétköznapi élet abszurditásaira és ezzel sokaknak feldobja a napját. 

Köllő Babett sztárok
Köllő Babett legnagyobb fegyvere a humora (Fotó: Köllő Babett / Facebook)

George Clooney úgy tűnik, nem túl romantikus

Babettet legújabb TikTok-videójában meglepő környezetben láthatjuk: a világhírű sármőr, George Clooney vállára hajtja a fejét és láthatóan minden adott lenne egy érzelmes időtöltéshez. A meglepetés akkor jön, amikor kiderül, hogy az Oscar-díjas színész nem egyedül érkezett a randevúra. 

Ez most komoly, hogy elhoztad a malacot? Oda a romantika mára is

– mondja Babett.

A bejegyzést természetesen ezúttal is poénnak szánta, ugyanis a budapesti Madame Tussauds viaszmúzeumban huppant le az amerikai színész mellé, ahol egy törpemalac szobra is látható.

A csinos műsorvezetőnek esze ágában sincs másra gondolni, hiszen közel két évtizede él boldog kapcsolatban férjével, amit nagyon szigorúan véd a kíváncsi tekintetek elől. Nemrég azonban kivételt tett, tizenkilencendik évfordulójuk alkalmából kéz a kézben fotóval üzent szerelmének nyilvánosan: És akkor jöjjön az immár szokásossá vált évi egy fotó Andrással az évfordulónkon. 19 év. Megállíthatatlanul robogunk az ÖRÖKKÉ felé. Boldog évfordulót Neked, Nekünk.” – írta akkor.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek