Létrehozva: 2024.08.17.

Hoppá: Köllő Babett nyilvánosan üzent a férjének, ezt nem láttuk jönni

Különleges nap ez a mai Köllő Babett életében.

Köllő Babett sokak kedvence, hiszen rengeteg műsorban bizonyította már, mennyire vicces, kedves, tehetséges és gyönyörű. Rengeteg rajongója van, akikkel kifejezetten bensőséges a kapcsolata, de a magánéletét még így is nagy becsben tartja, alig lehet tudni róla valami – nagyjából csak annyi biztos, hogy van egy férje és egy lánya.

Köllő Babett sztárok
Köllő Babett / Fotó: Facebook

Köllő Babett lányát rengetegszer láthattuk már a híresség mellett, közös poénvideókat is csináltak, de a férje nagyon titokzatos, szinte sose beszél róla a TV2 sztárja. Most viszont kivételt tett, ugyanis a 19. évfordulójuk alkalmával nyilvánosan üzent neki a közösségi oldalán, ezzel pedig rendesen meglepett mindenkit.

És akkor jöjjön az immár szokásossá vált évi egy fotó Andrással az évfordulónkon. 19 év. Megállíthatatlanul robogunk az ÖRÖKKÉ felé. Boldog évfordulót Neked,Nekünk ☺️❤️♾️

– írta Köllő Babett a képhez, amin az látható, hogy egy férfi kezét fogja a kocsiban.

Köllő Babett most sem mutatta meg a kedvese arcát, csupán a kezét láthatjuk, így továbbra is mesteri módon védi a magánéletét, és ezzel nincs is semmi gond. A rajongók pedig nagyon örülnek, hogy még mindig tombol köztük a szerelem közel 20 év után is.

Itt lehet megtekinteni Köllő Babett évfordulós posztját:

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek