Létrehozva: 2024.06.20.

Köllő Babett nem volt hajlandó utcára lépni a lányával az öltözete miatt - Videó

A színésznő híres öltözködési szokásairól: számára a divat kimondottan fontos. Köllő Babett ezúttal lányát osztotta ki, öltözékét egész egyszerűen nem volt hajlandó felvállalni maga mellett.

Köllő Babett igazi stílusikon, ruháit mindig nagy gonddal választja ki, és ahol megjelenik, ott biztosan a figyelem középpontjába kerül. A színésznő lánya úgy tűnik anyukájára ütött, alaposan átgondolja, hogy mit vesz fel.

Köllő Babett
Köllő Babett lánya nem öltözhet akárhogy, ha édesanyjával mozdul ki. (Fotó: Szabolcs László)

„Akkor menj egyedül”

Babett közösségi oldalán osztott meg követőivel egy családi videót, amelyen anya és lánya épp indulni készülnek otthonról. Milla viszont úgy tűnik, ezúttal mellényúlt,  olyan ruházatban akart ugyanis elindulni otthonról, amellyel Babett nem tudott azonosulni: szobájából kilibbenve hercegnő ruhában, tiarában, kesztyűben és díszes nyakékkel jelent meg, amelytől anyukája láthatóan sokkot kapott. 

Biztos, hogy ebben akarsz jönni? A boltba megyünk!

mondja neki, Milla viszont határozottan bólint és elindul. Babett döbbent csöndje után még egyszer végigméri, és végül úgy dönt, nem tart vele.

Akkor menj egyedül

gondolja meg magát nevetve Babett, noha lehet azért sejteni, hogy csak viccről van szó, hiszen rengeteg nevetős emojis reakciót kapott.

A kommentelők között akadt olyan, aki arra tippelt, hogy Milla a Bridgerton című sorozatot nézte, mielőtt megálmodta volna boltba menős szerelését, de volt olyan, aki megjegyezte, hogy gyönyörű, akárcsak az anyukája. 

Olyan, mint a neveletlen hercegnőben

írja egy kommentelő, egy másik hozzászóló pedig rácsodálkozott, hogy milyen nagy lány lett belőle, a Feleségek luxuskivitelben adásai alatt még csak 7 éves volt. Babett egyébként elárulta a kommentekben: megszokta neki engedni, hogy úgy öltözzön fel, ahogy ő akar. 

Van, amitől kiborul Köllő Babett

Köllő Babett nemrég elárulta, hogy sosem öltözött cikisen, de van olyan ruhadarab, amit nem vállalna be: „Ha műsorokról van szó, bevállalós vagyok, de például miniszoknyát, vagy rövid nadrágot nem vennék fel soha. Nemrég mutatta a kislányom, hogy óriási divat a háromnegyedes  farmernadrág is, ami kimondottan bőszárú. 

Ettől teljesen ki vagyok borulva, embert nem láttam még, akinek jól állt volna, senkinek nem ajánlom.

Ha egyszer fel kellene vennem egy ilyet, nagyon kellemetlenül érezném magam, valószínűleg forgatnék benne egy nagyon kínos videót.”

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek