Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző L.A.

Létrehozva: 2024.08.20.

Az utolsó csepp a pohárban: Harry herceg sírva fakadt Károly király döntése miatt

A király elvette Harry otthonát.

Egy szakértő szerint Harry herceg összetűzésbe került a királyi családdal, amikor otthagyta őket, azóta pedig csak romlott a helyzet.

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning
Fotó: Northfoto

2023 januárjában Harry kiadta memoárját, a Spare-t, amelyben hosszan beszélt a családjáról. Ez az utolsó csepp volt a pohárban bátyja, Vilmos herceg és apja, III. Károly király számára. Nem sokkal később Harryt és feleségét, Meghant arra utasította Károly, hogy adják vissza a Frogmore Cottage kulcsait. Ez volt az otthonuk az Egyesült Királyságban, amelyet még nászajándékba kaptak II. Erzsébettől.

Tom Quinn, a királyi család szakértője a Mirrornak elárulta:

Harry dühöngött volt és sírva fakadt amiatt, hogy kilakoltatták Frogmore-ból. Úgy érezte, apjának nincs joga hozzá, és hogy ez pusztán bosszúállás volt a részéről.

Kifejtette, hogy Harry nem látta előre, hogy ha felhagy a hercegi kötelességeivel, az elkerülhetetlenül azt jelenti, hogy megfosztják a rezidenciájától.

Harry kegyetlen elutasításnak vette ezt – fájdalmas emlékeztetőnek mindarra, amit akkor érzett, amikor apja veszekedett az anyjával a hosszan tartó, fájdalmas válásuk során. Valahányszor Károly igazságtalannak tűnik Harryvel szemben, a herceg úgy érzi, hogy minden után, ami vele történt, a király még mindig többet akar tőle.

Az ingatlan azonban valószínűleg nem sokáig marad üresen. A hírek szerint Károly a család fekete bárányát, András herceget akarja oda beköltöztetni. Harrynek valószínűleg ez sem tetszik.

Bármilyen mély is volt a szakadék közöttük az apjával, Harry mindig abban reménykedett, hogy ő és Meghan végül megtarthatják a windsori Frogmore Cottage-t, mint az Egyesült Királyságbeli bázisukat. Mélyen felzaklatja, hogy nagybátyja, András herceg a Frogmore-ba költözik.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek