Ilyet még nem látott: Magyar Péter rászólt egy árvízi önkéntesre, hogy ne lapátoljon

POLITIK
FÜLES

Szerző B. V.

Létrehozva: 2024.08.09.

Kitálalt Harry és Vilmos kapcsolatáról egy bennfentes

Viszonyuk nem túl rózsás, de nem volt ez mindig így.

Ahogy Harry távozott Angliából, úgy zúdította saját igazságát a világra Tartalék című könyvében, amelyben élete történéseiről számol be kendőzetlenül. Nem kedveskedett, mindenkibe keményen beleállt, aminek köszönhetően hihetetlen titkokra derült fény. Kiderült, hogy kapcsolata Vilmossal mikor kezdett el megromlani, hova lett az a szoros testvéri viszony, amiről most egy királyi munkás vallott. 

Queen Elizabeth II death
Kitálalt Harry és Vilmos kapcsolatáról az egykori szakács. Fotó: Doug Peters/EMPICS Entertainment

Darren McGrady korábbi királyi szakács 15 évet dolgozott Windsorban, így rengeteg mindent átélt a királyi család tagjai között. Sok mindenkit megismert, főként Károlyt, Dianát, Fülöp herceget, II. Erzsébetetet, Vilmost és Harryt. Darren pedig elmondta, hogy habár most rossz a viszonyuk a testvéreknek, korábban, gyerekként igenis szoros kapcsolatot ápoltak, főleg akkor, amikor kedvenc vacsorájukat fogyasztották, a pásztor pitét. A fiatalok ugyanis mindig ezt ették, amikor épp a Kensington-palotában voltak.

De nem csak ezt árulta el a korábbi szakács. Az is kiderült, hogy a testvérek nagyon szerettek időt tölteni a konyhában, amikor épp mindketten otthon voltak.

Akár csak azért, hogy megtudják, mi lesz ebédre, vagy csak bújócska-fogócska miatt, de mindig betértek a konyhába és ott beszélgettek. Néha még a főzésbe is besegítettek. Ez néha aggasztó volt, de mindig vicces volt a velük a konyhában az élet. Normális csemeték voltak, akik szerettek a házban és körülötte rohangálni, szórakozni

- emlékezett vissza Darren, kiemelve, ezt Diana is mindig így szerette volna. Az elhunyt hercegné ugyanis a lehető legnormálisabb életet szerette volna fiainak, épp ezért, amikor csak ő volt a palotában a gyerekekkel, megengedte nekik, hogy a tévé előtt ülve egyenek.

De Darren azt is elárulta, Diana már a kezdetek kezdetén látta, hogy két fia két külön személyiség, írja a Mirror:

Vilmos tiszta apja, míg Harry szabad lelkű, pont mint én.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek