Orbán Viktor: A hazai szakemberek felkészültek az árvíz elleni védekezésre, van elegendő ember, pénz és megfelelő technika

POLITIK
Létrehozva: 2024.08.02.

"Ez felháborítóan igazságtalan!!" - Hajdú Péter pokolian kiakadt

Hajdú Péternek nagyon nem tetszik, ami a párizsi olimpián történik.

Nagyban zajlik a 2024-es párizsi olimpia, amin természetesen a magyar szurkolók is izgatottan várják a megmérettetéseket, hiszen hazánk legjobbjai mentek ki Franciaország fővárosába, hogy büszkévé tegyék az egész nemzetet – de úgy tűnik, hogy akad egy sportág, ahol nem egyenlő a küzdelem a hölgyeknél.

Hajdú Péter
Hajdú Péter / Fotó: Frizbi TV

Nagy port kavart, hogy Iman Khelif úgy versenyezhet az idei olimpián a női bokszolók között, hogy megbukott a nemi teszteken. Ellenfele, Angela Carini 46 másodperc után fel is adta a mérkőzést, mivel túl erősek voltak az ütések. Sokak szerint ez teljesen igazságtalan, hiszen komoly fizikai fölénye van a "biológiailag férfi" Iman Khelifnek – és úgy tűnik, hogy Hajdú Péternek sem tetszik ez a helyzet.

Semmi közöm hozzá, hogy ki kivel bújik ágyba és, hogy ki milyen neműnek gondolja magát, de ez felháborítóan igazságtalan!! Tényleg ez lesz az új receptet, férfiként nőkkel versenyezni az olimpián?!! Elképesztő!!

– írta a műsorvezető a közösségi oldalán.

A kommentelők egyetértettek Hajdú Péterrel, többen is írták, hogy nem korrekt egy olyan versenyzőt beengedi a női bokszolók közé, aki nem nőnek született.

Itt lehet megtekinteni Hajdú Péter posztját:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek