Létrehozva: 2024.07.26.

VV Virág újra kiakadt: hűtlenséggel vádolják?

Egyszer már megmenekült a botrányos celeb egy mérgező kapcsolatból, most belecsúszhatott egy újabba? VV Virág kiakadt teljesen, elege van a férfiakból.

VV Virág újra kifakadt közösségi oldalán és kiosztotta a férfiakat, miután feltehetőleg egy férfi, akivel mélyebb viszonyt ápolt, meggyanúsította azzal, hogy félrelépett. Virág a vádak kapcsán igazán felhúzta magát, mondhatni teljesen kiakadt. Új fogadalmat is tett, amit követőinek el is árult videós üzenetekben.

VV Virág
Hűtlenséggel vádolták meg VV Virágot (Fotó: RTL)

Hűtlenséggel vádolják?

A botrányos celebnőt láttuk már sok fajta helyzetben az interneten, így tudhatjuk, ha van valami, azt nem fogja véka alá rejteni. Virág nem fog többet magyarázkodni sem.

Megfogadtam, hogy én többet nem fogok magyarázkodni egyetlen egy férfinak sem. Az, hogy egy pasi felvállalja, hogy elrontott valamit, az manapság már kihalt. Csakis én lehetek mindenért a hibás” – kezdte botrányos hangvételű videójában az egykori villalakó, akit megcsalással vádolhatott meg a titokzatos férfi.

Én biztos ezt csinálom, biztos azt csinálom, biztos ezzel vagyok, biztos azzal vagyok

– mondja Virág, aki cáfolva az ex vádjait.

Hát rohadtul nagy tévedések vannak itt kérem szépen! Nyugodtan el lehet hinni a kis hazugságotokat és terjeszteni másnak” – jegyezte meg a botrányhős celeb, aki nem szeretné többet a mentális egészségét a férfiak játékává tenni.

VV Virág
VV Virág mostantól bekeményít (Fotó: Instagram)

VV Virág Instagramon üzent a férfiaknak

Az egykori villalakó nagyon sokat áldozott korábbi mérgező kapcsolatára is, amiben állítása szerint tönkre ment. Viszont ez már a múlté, és soha többé nem hagyja magát kihasználni.

Nem fogok tönkremenni sem a férfiak miatt, sem mások miatt

– mondta a celebnő határozottan, majd elmondta, milyen férfiak kereshetik csak.

Aki tud bocsánatot kérni, vagy a megbeszélés útjára lépni, azt szívesen fogadom. Fene azt a jó szívemet. Úgyis találtok 800 millió k*rvát, úgyis találtok ugyanennyi lányt, akik ugyanúgy néznek ki Instagrammon. Nem érdekel, ha kell, akkor megyek és csinálom a pénzt és nem foglalkozok senkivel” – szögezte le Virág.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek