Létrehozva: 2024.07.22.

VV Virág visszavágott a kommetelőknek

A fiatal lány viselkedése hagy némi kívánnivalót maga után, de ettől függetlenül igyekszik jól érezni magát a testében. VV Virág kiakadt, mert durva bodyshaming áldozata lett, anorexiásnak nevezték.

VV Virág mindig szókimondó, nyers, és a meztelen igazságot mondja, mindenről. Így az élete szinte minden pillanatát megosztja a közösségi oldalain, persze a konfliktusokat is, amikbe előszeretettel áll bele, és mondja el a véleményét. Bár most a fiatal lány Olaszországban nyaral, így is szexibbnél szexisebb bikinis képekkel kényezteti el a rajongóit.

VV Virág
VV Virág mindig kendőzetlenül mondja el a véleményét (Fotó: Instagram)

Durván beleszálltak

Nemrég pont egy hasonlóan pikánsabb képe alá kommentelt VV Virág egyik követője, aki szóvá tette szerinte hiányos testi adottságait, miszerint nagyon vékony, már-már anorexiás, és kicsi a melle.

Fúj de gusztustalan vagy, legalább lennének melleid. A melleid helyén meg csak bőr van.

„Anorexiás liba vagy, semmi más" – írta a durva szavakat Virág egyik kommentelője, persze ezt a fiatal lány sem hagyta annyiban.

Kamu profiloddal mégis engem nézel. Sajnálom, hogy itt tart a világ, hogy ha kicsi a melled, akkor az undorító vagy. Vagy ha vékony vagy, akkor meg az a baj. De persze mikor meghíztam, akkor meg azzal csúfoltak engem, hogy digi-dagi. Engem nem zavar, hidd el, ha tudnád mennyien szeretik... és bocsánat, hogy nekem nincs két szilikon a mellemben. És képzeld, egyáltalán nem zavar

 – válaszolta a tőle nem megszokott formában.

Videóban is reagált a durva szavakra VV Virág

Virág nem hagyta annyiban a dolgot és nem csak személyesen a bírálójának, hanem a rajongóknak is elmondta, hogy ő nagyon is jól érzi magát a testében és nincsen semmilyen evés-zavara.

„Köszönöm szépen, nem vagyok anorexiás, illetve kicsi a mellem, de annál jobb” – kacsintott a kamerába Virág.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek