Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.14.

"Eltűntek a túrós batyuk" – Schmuck Andor látványosan lefogyott – Fotó

Pusztán egy hete vágott bele egy szigorú diétába, de máris megvan az eredménye. Schmuck Andor nagyon eltökélt!

Schmuck Andor ismét drasztikus diétába kezdett! A romantikus lelkületű politikus a Ripost-nak mesélte el, hogy egy hete nagyon komolyan megválogatja, hogy mit visz be a szervezetébe, jóllehet, a júliusi rekkenő hőségben nincs is akkora étvágya, mint a hűvösebb napokon.

Schmuck Andor
Schmuck Andor ismét komoly diétába kezdett Fotó: Bánkúti Sándor 

A Tisztelet Társaságának elnöke elsősorban a gyorsan felszívódó szénhidrátokat tette tiltólistára, így a közelében lévő sarki kisbolt dolgozóinak is feltűnt, hogy egészen más kerül a kosarába, mint korábban.

„Eltűntek a túrós batyuk és a lekváros táskák, helyette puffasztott rizs és extrudált kenyér kerül a kosaramba körülbelül egy hete. Hét nap leforgása alatt három kilót fogytam, szóval messze még a vége, de már megjegyezték, hogy látványos a változás. A boltban kaptam is egy mostanában gyakran használt jelölő címkét, amin a következő áll: vigyázzon, a termék kisebb lett”

– nevetett jóízűen Schmuck, akit az is motivál a fogyásában, hogy hamarosan visszatér a színpadra.

„Idén szeptemberben újra fellépek a Szenes Iván Emlékesten. Eddig úgy tudom, egy szerelmes duettet fogok majd énekelni, egy olyan dalt, amihez nem lehet begurulni a színpadra” – kacagott a politikus, aki kicsivel több mint egy hónapja jelentette meg a Tinder Tündérek című könyvét, amelyben őszintén és részletesen beszámol a legfurcsább és legrövidebb társkeresős randiélményeiről.

Schmuck Andor korábban negyven kilótól szabadult meg

Schmuck Andor korábban még 2020-ban vágott bele egy embert próbáló diétába, amit a legtöbben feladtak volna, ő azonban hősiesen kitartott. Szinte csak főtt csirkehúst evett vagy sárgarépát ropogtatott, amíg pedig tudott, az edzőteremben izzadt, a még látványosabb eredmény érdekében. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek