Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.17.

Mindenki ezt találgatta: kiderült, mit mondott titokban Katalin hercegné

Fontos dolgot kért a hercegné.

Mint ahogy arról beszámoltunk, Katalin hercegné a minap részt vett a wimbledoni tenisztorna férfi döntőjén, hogy átadja a trófeát a győztesnek. A sporteseményre lánya, Sarolta hercegnő is elkísérte.

Trooping The Colour 2024
Ezt mondta Katalin hercegné a wimbledoni tenisztornán / Fotó: Neil Mockford /  Getty Images

Katalin hercegnének a wimbledoni tenisztorna volt a második hivatalos megjelenése, mióta bejelentette, rákkal küzd. Vilmos herceg felesége imádja a teniszt, így mindenki reménykedett abban, hogy Djokovic és Alcaraz meccsén újra láthatjuk őt. A Centre Court közönsége úgy fogadta Katalint, ahogyan a legnagyobb sztárokat szokás: állva tapsolták.

Katalinhoz a kislánya, Sarolta hercegnő is csatlakozott, aki nagyon édesen reagált arra a mérhetetlen szeretetre és tiszteletre, amit az anyukája kapott. Látszott rajta, hogy elképesztően büszke. Pippa Middleton is ott volt, hogy támogassa a testvérét és unokahúgát, akivel - ahogy a mérkőzés alatt készült fotók is tanúsítják - egészen kivételes a viszonya.

Egy szájról olvasó elárulta, mit mondott Katalin hercegné, mikor hatalmas taps közepette elfoglalta a helyét a királyi páholyban. Jeremy Freeman szerint Katalin először azt mondta Saroltának, hogy „gyere ide", és megmutatta a kislánynak, hova üljön. Ezután köszönetet mondott a hölgynek, aki kísérte őket, majd tovább integetett a tömegnek. Közben azt mondta, „üdv” — így köszönt a nézőknek —, majd a mellette ülő hölgyhöz fordult, és azt mondta, hogy „annyira édes” - írja a Life.hu.

Videón Katalin hercegné és Sarolta hercegnő fogadtatása:

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek