A Magyar Péter-lufi elkezdett leereszteni

POLITIK
Létrehozva: 2024.07.08.

Gelencsér Timi brutál bikinis teste a Balaton Sound reklámja is lehetne

Az egykori szépségkirálynő az évek alatt hű maradt önmagához: bármelyik pillanatban újra átvehetné a koronát. Gelencsér Timi elképesztő formája bikiniben sem okoz csalódást nekünk.

Gelencsér Timi számára a Balaton Sound egyet jelent a kikapcsolódással: ez a kedvenc fesztiválja, amit minden évben meglátogat, tizenegy éve tette be a lábát ide először, azóta ez hagyománnyá vált. A műsorvezető Zamárdiból jelentkezett be, legújabb fotójától pedig a lélegzetünk is elakadt. 

Gelencsér Timi
Gelencsér Timi imádja a Balaton Soundot (Fotó: Markovics Gábor)

Tóparti szabadság

Timi megadja a módját a nyárnak, nemrég Mallorcán járt az édesanyjával, onnan pedig egyenesen Zamárdiba ment. A Balaton Sounddal kapcsolatban felröppentek a hírek, hogy esetleg az idei lesz az utolsó, amit megrendeztek, de ezzel kapcsolatban biztos forrásból még nem érkezett megerősítés. Addig is minden lehetséges módon próbálják kihasználni a lehetőségeket az ide érkezők, ahogyan Timi is. A híres, vízben felállított Balaton Sound feliratnál mindenkinek kötelező fürdőruhás képet készítenie, arra azonban nem lehet felkészülni, amikor Gelencsér Timi megjelenik bikiniben. A Dancing with the Stars egykori nyertese egy gramm felesleggel sem rendelkezik, szálkás izmai visszatükröződnek a Balaton vizén, amely egyébként 31 fokos. Panaszra tehát nem lehet okunk, Timi forrón tartja a hangulatot.

Ennél jobb reklám fotót a szakemberek se tudtak volna alkotni (Fotó: Instagram)

Nyáron bulizik igazán

Gelencsér Timi korábban elárulta, hogy a fesztiválokon érzi a leginkább jól magát, mint mondja, a hideg hónapokban soha nem indulna el a belvárosi éjszakába. 

A Balaton Soundon megadom magamnak a lehetőséget, hogy minőségi időt tölthessek a barátaimmal, élvezzük a jó időt, a szabadságot. Alkoholt is csak alig iszom, 1-2 ital bőven elegendő, nincs szükségem többre. Szeretek ilyenkor táncolni, zenét hallgatni, jól érzem itt magam. Nekem valahogy kell a nyár és a vízpart ehhez az érzéshez. Télen felvenni egy csinos kis ruhát és rá egy télikabátot, számomra elképzelhetetlen.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek