SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.24.

„Ennek semmi köze a szakításhoz” – Galambos Bogi végre elmondta az igazságot

Lagzi Lajcsi lányának elege lett a rosszindulatú pletykákból! Galambos Bogi elárulta, miért zárt be valójában a bemutatóterme a Fashion Streeten.

A Ripost néhány hete elsőként számolt be arról, hogy Galambos Lajos lánya, a 25 éves Galambos Bogi némileg váratlanul szakított A Fashion Street tulajdonosával, a milliárdos Csipak Péterrel. A fiatal divattervező és a tehetős üzletember egy féléves kapcsolat végére tettek pontot közös megegyezéssel.

Galambos Bogi
Galambos Bogi tiszta vizet öntött a pohárba Fotó: Ripost

„A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni"

– árulta el a Ripost megkeresésére Galambos Lajos lánya.

A szakítást tényén viszonylag hamar túllendült a közvélemény, ám mostanában arról kezdtek el terjedni a pletykák, hogy Bogi bemutatóterme is azért zárt be, mert ő és Csipak Péter már nincsenek együtt. A GBA-Style nevű üzlet ugyanis a férfi tulajdonában álló Fashion Streeten nyitotta meg a kapuit egy elképesztően látványos bemutatóval, sztárokkal és divatbemutatóval. A megnyitón még nagy volt a szerelem Csipak és Bogi között, együtt nézték a nagyszabású show-t, ezért juthatott most többeknek eszébe, hogy a szakításnak bizony köze van az üzlet bezárásához.

Az igazság azonban egészen más...

Galambos Bogi tisztázta a helyzetet

A Ripost megkereste Galambos Bogit, aki felháborodott ezeken a híreszteléseken, majd úgy döntött, hogy tiszta vizet önt a pohárba.

„Szó sincs ilyesmiről, ennek semmi köze a szakításhoz. Ez az üzlet egy úgynevezett pop-up store volt, vagyis egy fix időtartamra béreltem ki, és már akkor tudtam, hogy meddig lesz az enyém. Külföldön ez már bevett szokásnak számít. Most volt Magyarországon a Forma-1-es Magyar Nagydíj, ezért egy olyan tematikájú bolt nyílt a helyén, hamarosan jön a Sziget fesztivál, akkor pedig szigetes kelengyéket lehet majd ott venni. Szeptembertől az egyik nagy francia luxusmárka költözik majd be, még folyamatban vannak a tárgyalások. Én magam egy nyolcfőből álló csapat tagjaként béreltem ki, a társaimmal mind fesztiválokra specializálódtunk, én ruhákra, valaki hajakra. Lényeg a lényeg, az üzlet bezárásához semmi köze Csipak Péterhez és a szakításunkhoz”

– jelentette ki határozottan Galambos Bogi.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek