HŰHA

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.07.06.

Nem akárhol kapták lencsevégre Galambos Bogit édesapja kiengedése után

A divattervezőként egyre sikeresebb fiatal lány egy igencsak dögös szerelésben múlatta az estét, messze attól a birtoktól, ahol Galambos Lajos házi őrizetben van.

A hét elején a semmiből érkezett a bejelentés, miszerint Galambos Lajcsit 14 hosszú hónapot követően szabadon engedték a baracskai büntetés-végrehajtási intézményből, ahol a közműlopásért kapott jogos büntetését töltötte. A közkedvelt zenészt reintegrációs őrizetbe helyezte a bíróság, vagyis innentől kezdve a mocsai birtokán, lakhely elhagyási tilalom mellett tölti le a rá kiszabott maradék büntetést. A birtokon három gyermeke fogadta Lajcsit a szabadulását követően, ám hiába kellett rengeteg időt külön tölteniük édesapjuktól, ez nem jelenti azt, hogy most minden másodpercben a sarkában vannak.

Lajcsi végre otthon szerettei körében (Fotó: Szabolcs László / Bors)

Galambos Bogi a Balatonon bulizott

Ahogy sok fiatal lány, Galambos Bogi is úgy döntött, hogy a hétvége egy részét a Balaton Soundon tölti a barátnői társaságában. Az egyre sikeresebb divattervező posztolt is az ország egyik legnagyobb zenei fesztiváljáról, de a Ripost stábjával is összefutott a bulival töltött péntek éjszakában. Bogi le sem tagadhatta volna, hogy köze van a divathoz, ugyanis egy igencsak különleges, ámde elég szellős ruhadarabban szórakozott a legjobb elektronikus dallamokra. 

293A0847
Bogi nem egy átlagos bikini felső plusz forrónaci szettben bulizott (Fotó: Ripost)

Nemcsak szórakozás

Ha Galambos Lajcsi egyetlen lánya nem kedvelné a technót, akkor is jelenése lett volna legalább egy nap a Soundon, ugyanis azon kevesek egyike, akiknek saját standja van a fesztivál területén. Bogi pedig nemcsak a távolból igazgatja saját ruhamárkája ügyeit, hanem aktívan részt vesz minden munkafolyamatban, így ha kell, például be is áll árulni, mint azt korábban elmesélte nekünk, pontosan a tavalyi Balaton Sound alkalmával. Bogi egyébként tiniként pontosan édesapjával kóstolt bele először a fesztiválozásba, és feltehetően most is hiányzott neki a papa. De az a tény vigasztalhatja, hogy legalább már a szabad levegőn, otthon is együtt lehetnek, nemcsak a börtön falai között. Ahová mellesleg Lajcsi be sem engedte gyermekeit egy idő után.

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek