Létrehozva: 2024.07.06.

Ismét formás idomok lepték el a Balaton Soundot - galéria

Javában robog a Balaton Sound, amely fesztivál híres arról, hogy a bulizók reggeltől estig bikiniben és fürdőgatyában vannak. Íme az első pár nap felhozatala képekben.

Tombol a nyár és ezzel együtt a Balaton Sound is: a híres fesztivál legnagyobb vonzereje maga a magyar tenger, ahol egész nap felhőtlen szórakozás és ismerkedési lehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat. Zamárdi megtelt élettel, ahogy minden évben - és az ide érkezők teljes felszabadulással nyugtázhatják -, hogy idén is tele van a tömeg jó csajokkal és izmos pasikkal.

Fotó: Ripost

Hívogató hátsók mindenhol

Az biztos, hogy az év közbeni fáradalmakat ilyenkor tökéletesen le lehet vezetni, tekintve, hogy itt mindenki megtalálja magának a zsánerét. A lányok csinosak, vadító ruhákban és apró bikinikben vészelik át a hőséget és persze nem maradhat el a felhozatalból a már-már ikonikussá váló rövid, szakadt farmernadrág sem, mint a fenekeket leginkább előnyösen prezentáló viselet. Akármerre fordul az ember, dögös csajokat lát mindenhol, akik vidámak és élvezik a nyári szabadságot. Ezek közül szemezgettünk most.

Nézd meg galériánkat:

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek