Bulihajón, félmeztelenül borozva pihente ki az ünnepi fáradalmakat Magyar Péter

INSIDER
LELKIZŐ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.07.12.

„A hír igaz” - Galambos Bogi szakított milliárdos szerelmével

A fiatal divattervező a Ripost-nak megerősítette, hogy már nincs együtt Csipak Péterrel. Galambos Bogi fél évig volt együtt a tehetős férfivel.

Valódi tündérmesének indult fél évvel ezelőtt Galambos Lajos lánya, Bogi párkapcsolata a Fashion Street tulajdosával, a milliárdos üzletemberrel, Csipak Péterrel. Ennek a tündérmesének azonban most váratlanul vége szakadt.

Galambos Lajos lánya
Galambos Lajos lánya ismét szingli (Fotó: Ripost)

Bár sokáig úgy tűnt Galambos Bogi ennél boldogabb már nem is lehetne a főleg ingatlanbefektetéssel foglalkozó férfi oldalán, valami történhetett köztük, a divattervezőként tevékenykedő fiatal lány ugyanis úgy döntött, hogy Csipak Péter nélkül folytatja az életét.

A Ripost munkatársa váratlanul arra lett figyelmes, hogy ők ketten már nem követik egymást az Instagramon, ami sosem jelent jót, ráadásul egy közös képen sem pózolnak szerelmesen a közösségi médiában. Ezzel együtt a Reddit nevű közösségi oldalon is megjelent egy bejegyzés, ami Bogiék állítólagos szakításáról szól, jóllehet, ez a poszt azóta eltűnt az említett oldalról. Maradt tehát a találgatás, legalábbis egy darabig.

Galambos Bogi megerősítette a szakításról szóló pletykákat

A Ripost péntek délután elérte Galambos Lajos lányát, aki nem tagadta: valóban nem alkot már egy párt a tehetős üzletemberrel. Bogi nyilatkozatát változtatás nélkül közöljük, a fiatal divattervező ezt mondta a szakításról:

„A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni"

- árulta el a Ripost megkeresésére Galambos Lajos lánya.

Galambos Bogi kitett magáért a Balaton Soundon

Ahogy sok fiatal lány, Galambos Bogi is úgy döntött, hogy a múlt hétvége egy részét a Balaton Soundon tölti a barátnői társaságában. Az egyre sikeresebb divattervező posztolt is az ország egyik legnagyobb zenei fesztiváljáról, de a Ripost stábjával is összefutott a bulival töltött júliusi éjszakában. Bogi le sem tagadhatta volna, hogy köze van a divathoz, a féktelen bulizás helyett pedig a munkáé volt a főszerep számára a fesztiválon. Rengeteg bulizó szettjét álmodta meg, fesztiválozók tucatjait ő öltöztette. Ha Galambos Lajcsi egyetlen lánya nem kedvelné a technót, akkor is jelenése lett volna legalább egy nap a Soundon, ugyanis azon kevesek egyike, akiknek évek óta saját standja van a fesztivál területén.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek