Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.14.

Dühítő pech: pillanatok alatt több mint kétmillió forintot veszített el a Dancing with the Stars sztárja

Hegyes Berci karnyújtásnyira volt a mesés összegtől, végül kifogott rajta az utolsó feladvány. A Dancing with the Stars táncosa több mint kétmillió forintot veszített el néhány másodperc alatt.

A TV2 közkedvelt kvízműsora, a Szerencsekerék pénteken sem múlt el izgalmak nélkül. A Dancing with the Stars profi táncosa, Hegyes Berci derekasan küzdötte magát a fődíjjátékba, ahol kétmillió harmincezer forint volt a tét.

dancing with the stars táncosa hegyes berci
Hegyes Berci szerencsét próbált a TV2 kvízműsorában, pedig korábban sosem volt szerencséje a pénznyereményeket illetően (Fotó: TV2)

Hegyes Berci peches volt

Berci korábban a Metropolnak elmondta, sosem nyert még pénznyereményt, sem kvízműsorban, sem kaparós sorsjeggyel. Most igazán karnyújtásnyira volt ettől, méghozzá csinos összegtől: a szókitalálós játék során ugyanis több mint kétmillió forintot gyűjtött össze. A „Szórd meg jól” témakör feladványát, a „csokireszelék" szót végül nem találta ki a rendelkezésre álló húsz másodperc alatt. Ráadásul a játékszabályok szerint a nyeremény kiegészült volna a Sydney van den Bosch borítékjában lévő összeggel, ami ezúttal 800 ezer volt. A kitalálásra váró szó még feküdt is volna Bercinek, aki a műsorban elárulta: cukrász család az övék, szüleinek cukrászdája van. Régen mindig beszökött a raktárba és megdézsmálta a készletet: falta a mazsolát, csokoládét pasztillákat, a fagyitölcsérbe pedig forrócsokit öntött.

Imádják a nagyik a Dancing with the Stars csillagát

Az adás végén Kasza Tibi vigasztalásképp azt mondta Bercinek, hogy nagyon jól játszott, bizonyára az egész ország csak még jobban megszerette.

A műsorban Berci maga mesélt arról, hogy milyen váratlan helyen is talál rajongókra. Elárulta, nagymamája barátnői a legnagyobb imádói. Mikor hazamegy Martfűre, a mamája mindig kéri, hogy menjenek el vásárolni, ilyenkor az összes boltot végigjárják, mindenhonnan „kell valami”. A mamának nagyon nagy dolog, hogy Bercivel mászkálhat körbe, minden barátnőjéhez betérnek, akik mindig az „Úristen, mekkorát nőtt” kifejezéssel dicsérik a táncost.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek