kulcsár edina
Döntése mögött megalapozott érv áll.
Hegyes Berci nemrég elárulta, cukrász családból származik. Nos, az Ázsia Expressz legutóbbi adásában lehetősége lett volna megmutatni, hogy örökölt is ebből valamit, ugyanis különleges, mexikói módon kellett fagylaltot készíteniük. A hideg finomságot a játékosoknak egy jeges vödörben, egy fémedényben kellett megfelelő keménységűre köpülniük. A lényeg az volt, hogy a szinte folyékony állapotból egy normális gombócot tudjanak készíteni. Nem igazán sikerült neki.
Anyukámék mindig mondták, hogy ne legyek cukrász. Ezt nyilván csak azért mondták, mert tudták hogy ennek a szakmának mik a nehézségei. Ez egy nagyon nehéz szakma, és ettől akartak mindig megóvni. Hát nem is lettem cukrász, és úgy tűnik nem is leszek.
- nyilatkozta Berci adásban, miután nem igazán sikerült nekik az édesség elkészítése.
Azóta a Dancing with the Stars profi táncosa 24 órán keresztül elérhető Instagram sztorijában közölte is:
Anyu, apu szerintem eddig is tudtátok, de már biztos. Nem viszem tovább a családi vállalkozást, sorry.
- írta Berci.
Technikája biztos, hogy egyedi volt. Szinte már spárgában próbálta meg elérni, hogy végre keményedjen meg a fagyi alap. Végül annyira nem sikerült neki, hogy akkora erőből csapkodta a fakanalat az edénybe, hogy az majdnem fel is borult. A düh végül célra vezető volt, és elkészült az édesség. Egy viszont biztos: Berci valóban jobb, ha a táncnál marad.