Orbán Viktor a kötcsei beszéd előtt: "Gazdasági sikert a gazdasági semlegesség hoz"

INSIDER
Létrehozva: 2024.07.21.

Ennél aranyosabbat ma nem látsz: Curtis kisfiával lépett fel

A rapper a közönségénél csak a fiát szereti jobban, akivel igyekszik a lehető legtöbb időt eltölteni. Curtis T.Danny koncertjén lépett fel, ahova fia is elkísérte, akit felvitt a színpadra is.

Curtis, azaz Széki Attila nemcsak népszerű rapper, de elsősorban édesapa, akinek mindene a hamarosan öt éves kisfia, Doni. Ha teheti, minden pillanatot kihasznál, hogy a két Széki együtt legyen és apa-fia programokon vegyenek részt.

Curtis
Curtis imádja kisfiát, akiért bármit megtenne (Fotó: Keresztesi Balázs)

Meglepetés fellépő lett Doniból

Pénteken viszont a munka közbeszólt a rappernek, mert fellépése volt T.Danny-vel a Budapest Parkban. Curtis a koncert egyik pontján odaszaladt a színpad végéhez és felvitte a fiát a színpadra. Doni láthatóan nagyon élvezte, hogy ennyien örültek neki, plusz Danny is megölelte, amint a két rapper egymás mellé ért. De nemcsak a közönség, hanem a kommentelők is odáig voltak a jelenetért.

Tünemény ez a kisfiú, mindig látom milyen helyes kis pasi. Remélem majd ha felnő, egyszer találkozik a kislányommal, ő most 3 éves"

„Jót tesz a gyermek önbizalmának később.

 – írták a kommentelők a videó alá.

Curtis: „Apánk helyett apánk volt...”

Curtis nyár elején egy számára nagyon fontos embertől búcsúzott egy szívfacsaró posztjában. A férfinek, ő és a testvérei is sokat köszönhettek. 

Ő egy régi angyalföldi csibész, aki apánk helyett apánk volt. Akkor is ott volt, amikor valami marhaságot akartunk csinálni és szólt, hogy rossz az irány. Mi persze vagy hallgattunk rá, vagy nem, de az biztos, hogy mindannyian nagyon tiszteltük és felnéztünk rá. Érthetetlen és váratlan, hogy elment. Ő volt az az emblematikus figurája a környékünknek, akinek mindig volt egy kedves szava a kölykökhöz, vagy bárkihez, aki szembejött vele és ismerte. Nagyon fog hiányozni nekünk”  – mesélte korábban a Metropolnak Curtis.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek