Létrehozva: 2024.06.15.

Megacuki üzenettel kedveskedett édesapjának Curtis kisfia

Széki Doni egy szívszorítóan aranyos ajándékkal lepte meg apák napja alkalmából Curtist. A kisfiú többek között azt mondta, hogy az apukája rendeli a legjobb pizzát.

Curtis a saját bevallása szerint az első időkben nem volt a legjobb apja a gyermekének, hiszen a kis Doni megszületésekor számára fontosabb volt a buli meg a haverok, mint a pelenkacsere. A világ azonban nagyot változott az elmúlt években, a hamarosan ötéves gyermeknek ma már tökéletes apukája van. A fiúk rengeteg időt töltenek együtt, gyakoriak az apa-fiú programok, melyek mindegyike felejthetetlen emlékként rögzül Doni lelkében. Hogy a kisfiúnak mennyire kiegyensúlyozott a kapcsolata az apukájával, azt jól mutatja az az apák napi ajándék, ami még a mindig kemény Curtis szemébe is könnyeket csalt. 

A legboldogabb emlékek 

Doni az óvodában a kis társaival együtt egy különleges programon vettek részt, az óvonénik segítségével ki kellett tölteniük egy űrlapot, melyen az édesapjukkal kapcsolatos kérdések szerepeltek. Curtis fia igencsak jól kommunikál, illetve mindennél büszkébb az apukájára, ezért ő volt az egyik leglelkesebb, aki válaszokat adott a kérdésekre. Arra a kérdésre, hogy az apuka miben a legjobb, Doncsi azt válaszolta, hogy a fociban. 

A legvicceseb emlék az volt, amikor megfogta Curtis a lábánál fogva és fejjel lefelé lógatta, Doni nagyon szereti, hogy mindig együtt fociznak, a kisfiú szerint az édesapja szuperképessége, hogy nagyon erős és a kedvenc emléke az, amikor együtt quadoztak. Curtis fiának kétségkívül a legaranyosabb válasza pedig arra a kérdésre, jött, amelyik úgy szól, hogy Ő készíti a legjobb.... A kisfiú átíratta az óvónővel a kérdést "készítiről" "rendelire", és a válasza az volt, hogy pizzát. 

Széki Doni elképesztően aranyos tesztet töltött ki (Fotó: Instagram/Curtis)

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek