Létrehozva: 2024.07.20.

Béres Anett: Csak azt sajnálom, hogy egy álmom még nem vált valóra

Az egykori villalakó ma ünnepli a születésnapját, és elárulta, mit hiányol egyedül az életében. Béres Anett szerette volna, ha mostanra már feleség és édesanya lenne.

Élménydús hónapjai vannak Béres Anettnek, a nyár elején még Cipruson pihent barátnőjével, Sáfrány Emesével, ma pedig a születésnapját ünnepli a szőke szépség. A Ripostnak elárulta, hogy miként tölti a nagy napot családjával, később pedig a barátokkal, és azt is elmondta, mit hiányol még az életéből.

Béres Anett ayahuasca két éve volt, hálás, hogy nem került tolószékbe - RIPOST
Nem is csoda, hogy Béres Anettnek nincs baja a korával Fotó: TV2 / hot magazin

„Napközben a családommal leszek, este pedig a legeslegjobb barátnőimmel egy nyugodtabb vacsorát terveztük. Ebben a korban már nem vágyom a bulizásra” – viccelődött és azt is hozzátette, hogy ha nem szombatra esett volna születésnapja, lehet nem is ünnepelne. 

Persze ez nem azt jelenti, hogy zavarna a korom, sőt nagyon jól érzem magam a bőrömben! Talán csak azt sajnálom egy kicsit, hogy egy álmom még nem vált valóra. Szerettem volna, ha mostanra már lenne egy szerető férjem és gyerekem. Ha ezek meglennének, én lennék a legboldogabb ember! Ennek ellenére nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen olyan barátaim vannak, akikkel tényleg a legeslegjobb, valamint a családomért is hálás vagyok nagyon

 – árulta el a Ripostnak Anett.

Balaton és Olaszország még a célja Béres Anettnek

Bár idén Cipruson már volt, még két helyre biztos ellátogat nyáron Anett: az egyik a magyar tenger, a másik pedig a csodás Szardínia lesz.

„Még két helyre tervezek elmenni az idén. Jövő héten a barátnőimmel a Balatont élvezzük ki. Bár egyelőre azt írják, hogy rossz idő lesz, de bízom benne, hogy még változni fog a helyzet. Augusztus utolsó hetében pedig Olaszországba utazunk szintén a lányokkal, már nagyon várom. Nyári lányként imádom ezt az évszakot és mindig sajnálom, ha véget ér”– fedte fel a terveit Anett. 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek