Létrehozva: 2024.07.01.

Béres Anett: Hálát adok az égnek, hogy nem kerültem tolószékbe

Két év telt el azóta, hogy a ValóVilág egykori szereplője részt vett egy ayahuasca tea-szeánszon a siklósi erdőben. A főzet olyan látomásokat okozott nála, hogy úgy érezte, menekülnie kell, eközben viszont baleset érte. Mára viszont Béres Anett nemcsak fizikailag, hanem lelkileg is megerősödött.

Eseménydús nyárra készül az egykori villalakó. Béres Anett az utóbbi években nem sokat nyaralt, most viszont szinte teljesen tele van a naptára jobbnál jobb programokkal.

Béres Anett ayahuasca két éve volt, hálás, hogy nem került tolószékbe - RIPOST
Béres Anett több nyaralásra is készül - Fotó: archív / hot! magazin

"Az idei nyár nagyon jónak ígérkezik! Eddig csak néhány napra mentem le a Balatonra, most viszont jú­nius­ban három barátnőmmel Ciprusra indulunk, júliusban a Balatonra megyünk, augusztusban pedig Olaszországba, azon belül Szardíniára. Ezek igazi csajos nyaralások lesznek, alig várom, hogy napozhassak a tengerparton!" – kezdte a hot! magazinnak Anett. 

"Alapból a lusta nyaralók közé sorolom magam, tehát nálam a sütkérezés és a pihenés játszik főszerepet."

Béres Anett ayahuasca két éve volt, hálás, hogy nem került tolószékbe - RIPOST
Anett élete két éve változott meg - Fotó: TV2 / hot magazin

Béres Anett hálás a sorsnak

Anett két évvel ezelőtt vett részt azon a teaszeánszon, ami után súlyosan megsérült. Most elárulta, hogyan dolgozta fel lelkileg az eseményeket.

"A mai napig kapok üzeneteket balesetet szenvedőktől, akik azt kérdezik, hogyan tudtam mentálisan felépülni. Valójában lelkileg szinte rögtön jól voltam, hiszen annak örültem, hogy élek. Tudatosítani kell, hogy azt, ami történt, már nem lehet visszacsinálni. Igaz, egy baleset után sok esetben nehéz pozitívan hozzáállni az élethez, de nekem sikerült."

Örültem, hogy járni tudok. A mai napig hálát adok az égnek, hogy nem kerültem tolószékbe.

 "Nagyon kicsin múlt az, hogy ma ugyanúgy tudok járni, mint előtte. Ezenfelül lelkileg óriási segítség volt, hogy mennyi vadidegen ember támogatott és vigyázott rám. A kórházban pedig kifejezetten jól éreztem magam. A nővérekkel a mai napig kapcsolatban vagyok" – árulta el Anett. 

"Így utólag belegondolva magam sem tudom, miből merítettem akkor erőt, de arra emlékszem, hogy nem esett nehezemre eljárni a rengeteg kezelésre és terápiára. Szóval, ha valaki megkérdezi tőlem, hogy mit lehet tenni a lelki gyógyulás érdekében, azt szoktam mondani, hogy bármilyen nehéz is, el kell fogadni azt, ami megtörtént, és csak arra koncentráljon, hogy meggyógyuljon, és örüljön, hogy él."

Megjárta a Fülöp-szigeteket

A TV2 Ázsia Expressz ötödik évadában Béres Anett Sáfrány Emesével együtt vett részt.

– Annyit elmondhatok, hogy a Fülöp-szigeteken szó sem volt a pihenésről! – mondta nevetve.

Béres Anett ayahuasca két éve volt, hálás, hogy nem került tolószékbe - RIPOST
A barátnők együtt küzdenek majd meg az Ázsia Expressz kihívásaival - Fotó: archív / hot! magazin

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek