Létrehozva: 2024.06.21.

Ez a véleménye az öregedésről Béres Anettnak

Nemrég megkapta az egykori villalakó, hogy bizony rajta is látszik a kor. Béres Anett szarkazmussal felelve tudatta kritikusával, hogy nem érdekli a kora.

Béres Anett nehéz éven van túl, bár tavaly már egészségesnek mondhatta magát, azonban sajnos az előző év végén szakított vőlegényével is. Így jelenleg is a szinglik gondtalan életét éli, és úgy tűnik, ebben az évben nincs is oka panaszkodni. Amellett, hogy dolgozik, rengeteg időt tölt a barátaival is, sőt, még barátnőjével, Sáfrány Emesével kalandozott az Ázsia Expressz forgatásán, jelenleg pedig Cipruson élvezi a napsütést és a tengert.

Béres Anett
Béres Anettet nem zavarja, hogy változik a kora (Fotó: Béres Anett)

Anett nemrég egy képet rakott ki, ahol éppen egy étteremben ült, természetesen csak úgy záporoztak a szebbnél szebb bókok és a dicséretek. Azonban volt olyan is, aki sokkal inkább az idő múlását vette észre Anetten: Öregszel Anett szúrt oda a szőkeséggel, amire az szarkazmussal felelt.

Köszönöm, hogy szólt, eddig fel sem tűnt, hogy minden évben 1 évvel öregebb leszek. Ön hogy tud ilyen fiatal maradni? Elárulja a titkot?

— válaszolta Anett.

Megviselte vőlegényével való szakítás Béres Anettet

Tavaly kiderült, hogy Béres Anett párja hűtlen volt az egykori villalakóhoz, ami miatt vége lett a kapcsolatuknak. Anett korábban elmesélte, hogy viselte ezt lelkileg, és milyen tanulságot vont le a történtekből. A kapcsolatukra visszatekintve azt mondta, semmilyen jelre nem figyelt fel, csak utólag nyert minden egészen más értelmet: miért volt időként lenémítva a férfi telefonja, miért nem akarta hét év után sem feleségül venni, miért éltek külön végig a kapcsolatuk során... Így amikor megtudta, hogy egykori vőlegénye párhuzamosan több barátnőt is tartott, az egyfelől megerősítette abban, hogy jó döntés volt lezárni a kapcsolatukat, másfelől minden korábbi kérdésére ezzel választ kapott.

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek