SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Doris

Létrehozva: 2024.03.31.

Heti Top5: Harry ülhet a trónra, Diana a síron túlról üzent

Olvasóink ezen a héten ezeket a cikkeinket kedvelték leginkább.

Szerző Doris

A 2024-es év rendkívül tragikus egyelőre a brit királyi család számára. Még januárban robbant a hír, hogy Katalin hercegnét hasi problémák, III. Károlyt pedig prosztata megnagyobbodás miatt műteni kell. A két operáció szinte egy időben történt, ám a kórházból való kiengedés a hercegnénél két további hétig tartott, míg a király 3 nappal a beavatkozást követően elhagyhatta a klinikát. Habár Károly tehát hamar felépült a műtétből kiderült, a kórházi tartózkodása alatt rákos megbetegedést fedeztek fel nála. 

A hír hallatán, a családját évek óta nem látó Harry csapot-papot hátrahagyva egyből Angliába repült, hogy támogassa édesapját és felajánlja további segítségét a monarchiában a királyi teendőkben. Akkor azonban sem a nép, sem a monarchia nem kért Harry-ből és felajánlásaiból, mondván, nincs szükség rá. Most azonban, hogy az egész világot sokkolva kiderült, Katalin hercegné is rákos, mégis Harry lehet az, aki megmentheti az uralkodó családot. 

Diana a síron túlról üzent

A 40 éves Gemma Lonsdale halottlátónak tartja magát azóta, hogy 2018-ben mellrákot diagnosztizáltak nála. Mint mondja, több híresség üzen neki a síron túlról, ezúttal pedig maga Diana hercegnő is megszólalt.

Gemma állítja, Diana arra figyelmeztette, hogy a királyi családban kialakulóban van egy hatalmas botrány, ami távozásra készteti majd  az uralkodót - írja a Daily Star. Gemma azt nem tudta kideríteni, hogy mivel lesz kapcsolatos a zűr, de az biztos, hogy az elhunyt édesanya meg akarja védeni a bajtól a gyermekeit. Diana azt állítólag nem kommentálta rövid megjelenése során, hogy Károly és Katalin rákbetegséggel küzd

Elhunyt David Capper

gyertya, mécses, láng, gyász, elhunyt, meghalt,
Fotó: Pixabay.com

A BBC legendás műsorvezetője, David Capper sajnálatos módon 91 éves korában elhunyt. Capper újságírói karrierje akkor indult be, amikor a Newtownards Chronicalnál dolgozott. A kiadványnál eltöltött ideje alatt 1953-ban érte el első nagy áttörését Viktória hercegnővel. Capper csak 1982-ben, a falklandi háborúban kezdte karrierjét a BBC-nél. Beszámolt az 1987-es Enniskillen bombáról is.

Iszak Eszti elszólta magát Csutiékról

Szabó András Csuti és kedvese, Sudár Bianka a napsütötte Dubajban szereztek újabb közös élményeket. A kalandjaikról ők maguk számoltak be a szerda reggeli Mokkában, ahova ráadásul nem csak ketten érkeztek.

"Hárman érkeztetek, de most itt csak ketten vagytok"

- jegyezte meg az egyik műsorvezető, Iszak Eszter, majd gyorsan megmagyarázta az elhangzottakat, mielőtt bárki félreértené: a szerelmespár ugyanis a kutyáját is magával hozta, aki a beszélgetés kezdetén még a stúdiót fedezte fel, és csak később csatlakozott hozzájuk.

Ez történt a Csengetett, Mylord? sztárjával

Harminc évvel ezelőtt forgatták az utolsó Csengetett, Mylord? részt. A brit komédia Magyarországon érte el a legnagyobb sikereit, a mai napig ismétli egy-egy csatorna a részeit. A vicces tartalmán kívül sokan azért kedvelik, mert az 1920-as évek brit társadalmának tagolódását mutatja be, főszereplői egy brit főúri család és cselédei. Úgymond, a sorozat egyfajta görbe tükröt tart mind az arisztokrácia, mind az alsóbb osztályok elé.

A Jeffrey Holland által alakított Jamesnek két vágya volt: Miss Poppy és az, hogy ő lehessen a komornyik. A most 77 éves színésznek a sorozat hozta el a várva várt hírnevet. Holland jelenleg is aktív, 2021-ben még a Simply Ken című filmben láthatták. Emellett pedig színházakban játszik.

 

Szerző Doris

Ez is érdekelhet

origo.hu

Plasztikai műtétje volt Schobert Larának, rá sem lehet ismerni

origo.hu

Mindenkit megdöbbentett Oroszország fontos szövetségese, mi történhetett?

mindmegette.hu

A 13 leggyorsabb ebédrecept hétvégére, hogy ne strázsálj a konyhában

vg.hu

Az egyik legnagyobb magyar bolt bejelentette: végleg csökkenti a hús árát, akár az ötödével is

mindmegette.hu

Ne a boltban vedd meg: ezeken a helyeken magad szedheted az epret!

magyarnemzet.hu

Szoboszlai barátja tett róla, hogy Liverpoolban már ne reménykedjenek

origo.hu

Hatalmas botrányba keveredett Majka

ripost.hu

„Pénzt kérek a pasimtól, amikor nálam van: a víz nincs ingyen”

ripost.hu

Vége: Elbúcsúzott Jákob Zoli, ennyi volt

ripost.hu

„Nem csinálsz semmit, a szüleid nyakán élősködsz 33 évesen” – keményen beleszálltak az influenszerbe

ripost.hu

Fodrozódik az őszibarack levele? Így mentsd meg a termést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Itt a vége! Fekete-fehér képpel búcsúzott a TV2 sztárja

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

„Szeretlek végtelenül” - Vasvári Vivien szívhez szóló üzenetet írt kisfiának – tündéri fotók

SZTÁRDZSÚSZ

Tündéri fotót mutatott Dér Heni: így fogja a kisfiú kezét fellépés közben

SZTÁRDZSÚSZ

Életveszély! Porig égett a magyar rapperlány stúdiója