Létrehozva: 2023.11.19.

Krausz Gábor csalódott, eltűnt Kulcsár Edina Porschéja, nem beszélve Király Viktor király alakjáról

Kucsera Gáborral szívesebben barátkozik Varsányi Réka, mint Alekosszal, Király Viktor a szomorúságát evésbe fojtotta, Kulcsár Edináék pedig csendben megváltak a luxus Porsche dzsiptől... Nem volt eseménytelen ez a hét sem, az biztos!

Ez a hét sem múlt el botrányok és szívszaggató magánéleti történések nélkül, már ami a hazai celebjeinket illeti. A hét egyik legolvasottabb témája Király Viktor komoly súlyfeleslegéről szóló hír volt. A kiváló énekes a Sztárban Sztár leszek! című TV2-es sikerműsorban jelent meg a színpadon, de nem úgy, ahogy azt az elmúlt években megszokhattuk... Viktoron bizony szemmel látható a gyarapodás, már ami a kilóit illeti. 

Egész életemben jojószerűen változott a súlyom. Ez talán genetika. Egy évvel ezelőtt például olyan vékony voltam, mint még soha.

– mondta a súlyát firtató kérdésekre az énekes. 

Király Viktor
Király Viktor nehéz időszakon van túl, szerinte ez áll a hízása mögött (Fotó: Ripost) 

Alekosz lecserélve 

Varsányi Réka elvileg Alekosz oldalán vágott neki az Ázsia Expressz-nek, ahonnan végül úgy távozott, hogy többé látni sem akarja a görög macsót, helyette viszont igen közeli kapcsolatot épített ki a sármos Kucsera Gáborral. A kétgyermekes édesanya a héten a TV2 Mokka vendége volt, ahol őszintén elmondta, mi van közte és az egykori olimpikon között: 

Ha látunk egy videót, mindig elküldjük egymásnak. Szoktunk rajta sokat nevetni, sőt azzal is viccelődünk, hogy idegenek cibálnak el minket az anyakönyvvezetőig

Alekosz Réka
Alekosz és Réka együtt indult az Ázsia Expresszbe, de külön távozott (Fotó: Ripost) 

De hova lett a 28 milliós Porsche? 

Kulcsár Edina földöntúli boldogságot érzett, amikor egy évvel ezelőtt egy Porschét kapott ajándékba a kedvesétől, G.w.M-től. A gyöngyház fényezésű luxusjármű azonban a napokban eltűnt a páros garázsából. 

Hogy hova lett? Sokak szerint a balhés rappernek lehet adótartozása és elvitte a NAV... Ezt személyesen Kulcsár Edina cáfolta:

Eladtuk nemrég. Másik autó lett helyette.

Krausz Gábor szörnyű élménye egy randin

A sztárséf a Dancing With The Stars adásában elárulta, hogy életében egyszer volt egy olyan randija, amit nagyon nehezen vitt végig. A hölgy ugyanis, akivel találkozott, egyáltalán nem úgy nézett ki élőben, mint a fotókon...

Az igazság Vajna Timi és Schwarzenegger kapcsolatáról 

Egy ideje szárnyra kapott a pletyka, hogy esetleg több is lehet barátságnál a híres özvegy és a világsztár között, mivel egyre gyakrabban látni a két ismert embert egymás társaságában Los Angelesben. Timi és Schwarzi együtt bringázik, edz, partikra jár... A felek ugyan még nem nyilatkoztak a kérdésben, de máris előkerültek a közeli barátok, akik kategorikusan cáfolják a szerelemről szóló híreket. Szerintük ez nem más, mint egy szoros barátság. 

 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek