Létrehozva: 2023.05.29.

Elhagyhatta a kórházat: így ünnepelt Árpa Attila édesapja

Egy héttel ezelőtt rohant mentő Árpa Attila édesapjáért, aki a várostól távol, egy birtokon lett hirtelen rosszul. Szerencséje volt, hogy gyorsan érkezett a segítség...

Árpa Attila édesapja, Árpa Joschi egy héttel ezelőtt lett rosszul a birtokán, messze minden lakott településtől. Bár a legendás tévés nem szereti a kórházakat és tényleg csak akkor megy orvoshoz, ha már minden kötél szakad, most érezte, hogy nagy a baj, ezért mentőt hívott... A családtagok azonban izgultak, pláne az elmúlt időszak után, amikor Gálvölgyi Jánosért késve indult kocsi, hogy vajon időben odaérnek-e a 77 éves beteghez. 

Árpa Attila nagyon aggódott az édesapjáért, Árpa Joschiért. Fotó: Argo 

Rohant a mentő  

Egy héttel ezelőtt, szombaton váratlanul lett rosszul Árpa Joschi. A 77 éves tévés annyira nem érezte jól magát, hogy - bár nem szereti a fehér köpenyt - mentőt hívott. A családja a híreket hallva azonnal aggódni kezdett, hogy mi lesz, ha nem elég gyorsak a mentők: a puszta közepén, a várostól távol álló birtokon ki segít majd az idős férfin? A félelmük sajnos nem volt alaptalan, hiszen az elmúlt hetek másról sem szóltak mint arról, hogy Gálvölgyi Jánosért a városon belül sem indult el időben a mentő, hiába hívták egy órán belül kétszer is, a Kossuth-díjas művészt a lányai vitték végül autóval kórházba, ami - mint utóbb kiderült - életmentő tett volt. Ezúttal azonban a mentő egy orvossal a fedélzetén alig tíz perc alatt megérkezett, így nagyon hamar kerülhetett szakemberek keze alá Joschi. 

Kivételesen szoros apa-fia kapcsolatban vannak Fotó: Árpa Attila/Instagram 

Árpa Attila az édesapja kórházba szállítása után ki is tett egy nyilvános posztot a Facebook oldalára, hiszen fontosnak érezte, hogy az elmúlt időszak után, amikor komolyan sérült a mentősök renoméja, jó példákat is olvashassanak az emberek. 

- Tavaly történt az eset, hogy egy órát kellett várnunk a mentőre, mert édesanyám elesett és beütötte a fejét. Úgy fair, ha nem csak a rossz élményeket osztjuk meg, hanem a jókat is. Tegnap egy másik családtagomnak volt szüksége mentőre. Mosonmagyaróvárról indultak és jóformán tíz perc alatt ott voltak a “semmi közepén”. A mentőorvost, a mentősöket és a Karolina kórház személyzetét is illeti a dicséret. Köszönöm nekik szívből! - számolt be az eseményekről, Árpa Attila a közösségi oldalán.

Szívpanaszok után egy steak

Az elmúlt egy hét, nem kérdés, nagyon nehéz volt a színész családja számára. Az édesapját kórházban kezelték, és az első napokban nem lehetett tudni, hogy milyen esélyekkel számolhatnak... A jó hírre egy hetet kellett várni: Árpa Attila szombaton a Facebook és sz Instagram oldalán is beszámolt róla, hogy Joschi túl van a nehezén.

- Köszönjük, hogy ennyien aggódtatok. Hazaengedték, Joschi Arpa jól van. Külön köszönet a Se Városmajori Szív- És Érgyógyászati Klinika dolgozóinak, és Gellér László professzornak  - írta Attila a hivatalos oldalain, ahol egy friss fotót is megosztott az édesapjáról. A képen Joschi karján még látszik egy apró kötés, valószínűleg az infúzió helye, de ami igazán érdekes, az az, hogy egy hangulatos étteremben ülnek, és az édesapja előtt egy ínycsiklandó steak látszik a tányéron... Ezek szerint tényleg minden rendben az édesapjával, ha az étvágya kiváló. A fotót Árpa Attila kérésére nem tesszük közzé, de aki kíváncsi rá, az megtekintheti a színész közösségi oldalain. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lezuhant egy Airbus A320-as utasszállító repülőgép Karacsi lakónegyede felett, 98 ember meghalt

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Óriási fordulat: mégis együtt folytatja a Házasság első látásra párja

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

mandiner.hu

Havas Henrik nagyot ment: „Én ismerem Orbán Viktort, beledöglene, ha Schmitt Pál és Novák Katalin után Sulyok Tamás is lemondana”

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

mindmegette.hu

Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

SZTÁRDZSÚSZ

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére