Létrehozva: 2023.05.23.
Módosítva: 2023.05.23.

Most érkezett: Mentő rohant Árpa Attila édesapjáért

Árpa Attila egy Facebook-posztban számolt be arról, hogy nagyon hálás a mentősöknek azért, mert megmentették az egyik közeli rokona életét. Mint kiderült, az édesapjával történt az eset, aki azóta is kórházban fekszik.

Érzelmileg megterhelő hétvégén van túl Árpa Attila, akinek az egyik közeli rokonáért mentőt kellett riasztani. Mint kiderült, az ijedtség nem volt felesleges, az illető egészségi állapota valóban aggodalomra adott okot, amit alátámaszt, hogy jelenleg is kórházban kezelik. A történtekről maga a színész-rendező-producer számolt be a Facebook-oldalán, no nem azért, hogy elmesélje a családjuk intim történéseit. Sokkal inkább azért, mert úgy érezte, hogy fel kell szólalni akkor is, ha a szolgálat a lehető legprofibb módon jár el. 

"Tavaly történt az eset, hogy egy órát kellett várnunk a mentőre, mert édesanyám elesett, és beütötte a fejét. Úgy fair, ha nem csak a rossz élményeket osztjuk meg, hanem a jókat is. Tegnap egy másik családtagomnak volt szüksége mentőre. Mosonmagyaróvárról indultak és jóformán tíz perc alatt ott voltak a “semmi közepén”. A mentőorvost, a mentősöket és a Karolina kórház személyzetét is illeti a dicséret. Köszönöm nekik szívből!" - írta Árpa Attila a közösségi oldalán. 

Az édesapjáról van szó

Bár a színész nem részletezte, hogy pontosan melyik rokona érintett az ügyben, a Ripost megbízható forrásból származó információi szerint az édesapjával, Árpa Józseffel történt az eset. Azzal az Árpa Joschi-val (így nevezik őt a közvetlen ismerősök), aki a kétezres évek elején a TV2 kreatív igazgatójaként dolgozott, és igen nagy nevet szerzett magának a televíziós szakmákban. 

Árpa Attila Árpa József
Attila és az édesapja, Joschi Fotó: Argo

Gyorsan jött a segítség 

Lapunk úgy értesült, hogy a 77 éves szakember váratlanul lett rosszul, és bár mindig igyekszik erősnek mutatni magát, most ő is érezte, hogy nagyobb lehet a baj, ezért mentőt hívtak hozzá. Joschi a várostól messze, egy vidéki birtokon tartózkodott épp, így felkészült arra, hogy esetleg hosszabb ideig kell várnia a segítségre, de kellemes meglepetés érte. A mentőorvossal érkező autó tíz perc múlva fékezett a bejáratnál. Az idősebb Árpát először Mosonmagyaróvárra a Karolnia kórházba vitték, majd később Budapestre szállították, a Városmajori Szív -, és Érgyógyászati Klinikára. Úgy tudni, jelenleg is ott kezeik, az állapota stabil. 

A két Árpa. Apa és fia nagyon jó kapcsolatban vannak egymással Fotó: Árpa Attila/Facebook 

A jót is meg kell említeni 

Természetesen megkerestük az ügyben Árpa Attilát, aki így nyilatkozott:

Családi és egészségügyi témában nem szoktam nyilatkozni, de továbbra is tartom magam ahhoz, amit a Facebookon megosztottam. Kétségtelen, hogy láthattak engem a Karolina kórházban és a Városmajoriban is...

 A lényeg, hogy nagyon megnyugtató érzés tudni, pláne az édesanyámmal tavaly történt rossz emlékű élmény után, hogy ilyen gyorsan és profin dolgoznak a mentősök, a kórházi személyzet a nővéreken át az orvosokig. Kiváló szakemberekről beszélünk. Hálás vagyok, hogy értünk is siettek, hogy helyén kezelték a problémát, hogy nekik köszönhetően nem kell azon aggódnom, hogy egy közeli rokonommal valami rossz történhet. És fontosnak tartom azt is, hogy beszámoljunk olyan esetekről is, melyek fényében kicsit a helyére billen az egészségügy megítélése. Mert közel sem tökéletes minden, de tény, hogy nem csak rossz dolgok történnek. 

SZTÁRDZSÚSZ

Nő nélkül él az egykori Nagy Ő

Árpa cölibátusban él és ez jólesik neki.

SZTÁRDZSÚSZ

Nő nélkül él az egykori Nagy Ő

Árpa cölibátusban él és ez jólesik neki.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Figyelmeztetést adtak ki az autósoknak: sokba kerülhet, ha ezt elmulasztják

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

hirtv.hu

Súlyos bűncselekményekkel gyanúsíthatják a Lánchíd-botrány felelőseit

mindmegette.hu

Galajfű, a pajzsmirigy doktora: ezért érdemes a teáját fogyasztani

vg.hu

Azzal vádolja Európa Kínát, amivel a saját autóiparát naggyá tette évtizedekkel ezelőtt – még így is az elektromos átállásé a jövő

origo.hu

Már atomfegyvereket telepítenek az oroszok?

mindmegette.hu

Valóban tilos füvet nyírni hétvégén? Itt az igazság!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

VV Virágnak nem mehet jól a vetkőzés, szempillásnak áll

SZTÁRDZSÚSZ

A gyerekek élete is felfordult, így küzd a rák ellen Katalin hercegné

SZTÁRDZSÚSZ

"Újjászületés" - Ezt művelték a levegőben Vajna Timi testével - Fotó