Létrehozva: 2022.11.18.

Különleges barátai lettek Keresztes Ildikónak

Keresztes Ildikó életében nagyon fontosak a barátok. Szerencsés embernek mondhatja magát, hiszen sok barát veszi körül, olyanok is, akik rajongói voltak régebben.

Szerző Ripost

Keresztes Ildikó az Instagram-oldalára töltött fel egy fotót, miszerint a rajongás örök barátsággá is tud alakulni. Szerencsésnek tartja magát, hiszen több olyan ember is van az életében, aki egykor rajongója volt, mára pedig legjobb barátnak mondhat.

"Nehéz először szelektálni, mert nem ez a bevett szokás. Az ember szkeptikus, főleg aki színpadon van, mert nem tudja, hogy bárki, aki kapcsolatba akar kerülni vele, látja-e a valós embert vagy azt látja akit mögé képzel" – kezdte az énekesnő, majd azzal folytatta, hogy fél és tart is az ilyen dolgoktól, kapcsolódásoktól, nehogy kihasználják.

Nagyon nyitott és közlékeny vagyok, de igazán beengedni embereket már nagyon nehezen tudok. Olyat, akiben valójában feltétel nélkül megbízom. De szerencsés vagyok, mert több ilyenről tudok beszámolni, akik valóban nagyon jó barátom lett, de nem történik nyilván ez meg minden évben

 – mondta a Ripost-nak büszkén Ildikó.

Fotó: Keresztes Ildikó

"Volt olyan is, aki évekig úgy járt a koncertekre, hogy igazán nem is keresett soha, nem is közelített meg. De egy idő után a koncert közben nézed az embertömeget, működnek az érzékszerveid. Megragadnak emberek, akikről tudod, hogy múltkor is ott volt és még sok koncerten, de soha nem jött oda, hogy zaklasson. Én voltam az, aki odament hozzá és elkezdtem vele kommunikálni, mert az láttam, hogy ő nem mer. Egyre jobban elmélyült a dolog és ma már azt mondhatom, hogy az egyik legmeghatározóbb barátnőm az életemben."

Keresztes Ildikó karrierje során nem csak a kedves emberek és a rajongók kísérték, voltak olyanok is, akik nem a pozitív oldaláról közelítették meg őt. Ennek ellenére az énekesnő azt vallja, ha adhat, miért ne tegye? El tudja képzelni, hogy milyen nagy dolog lehet az áhított sztár közelében lenni.

Nyilván nem mindenkivel alakul ki ilyen, én is csak egy ember vagyok. Van olyan is, aki felé próbálsz kedves lenni, de ha nyújtod, a kisujjadat, kellene az egész karod. Utána pedig ha esetleg megálljt parancsolsz egy bizonyos szint után, akkor te vagy a legrosszabb és a legbeképzeltebb ember.

Fotó: Keresztes Ildikó

Akadtak rajongók, akik mindent megtettek, hogy valamilyen szinten közük legyen az énekesnőhöz és elképesztő dolgokra voltak képesek.

"Volt olyan is, hogy egy édesanya hívott fel azzal: tudok-e arról, hogy egy kislány tagsági díjakat szed egy rajongói csoportban. Elhiteti a többi kislánnyal, hogy ő mindent tud rólam, a magánéletemről is, és ő a legjobb barátnőm. Teljesen le voltam döbbenve, nem tudtam az egészről semmit. Rettentő nehéz volt kimagyaráznom magam, hogy mit csinál a leányzó" - emlékezett vissza Ildikó, aki a mai napig megdöbbenve meséli a történetet, aztán a következővel folytatta:

"Az első lemez kapcsán volt egy személy, aki megtudta az akkori címemet és folyamatosan írt. Fotómontázsokat csinált különböző kellemetlen képekkel. Rettentő dolgokat küldött időnként megmásítva az írását. Valószínűleg egy, az akkori rádióban dolgozó hölgy lehetett."

Olyanok is vannak, idősebbek, akik rajonganak. Ha megyek valahova és felismernek, csak annyit kérnek, hogy hadd öleljenek meg és nem is zavarnak tovább. Sosem képzelném magamról, hogy ilyen hatással tudok emberekre lenni akár emberileg, akár a munkám által 

– fűzte hozzá Keresztes Ildikó.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

Kiderült, hogy Zelenszkij hogyan akar véget vetni a háborúnak

borsonline.hu

Az orvosok tapsoló sorfala előtt tolták utolsó útjára a 6 éves kisfiút, aki életét adta a hároméves öccséért

mandiner.hu

Elemző: Kevés megalázóbb dolgot tudok elképzelni annál, mint amit a Momentummal csináltak a Magyar Péter-tüntetésen

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

origo.hu

Hatalmas terhespocakkal pózol Lékai-Kiss Ramóna

mindmegette.hu

Mindent kirántunk! 7 isteni rántott hús és zöldség

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁRDZSÚSZ

Tóth Andi kiakasztotta a rajongóit: Akkor a pénz mégis jó belőle?

SZTÁRDZSÚSZ

„Anyukámmal sem használnék egy fürdőszobát” – A Kőgazdag Fiatalok sztárjával nehéz együtt élni

SZTÁRDZSÚSZ

Janicsák Veca meglepő titkot árult el: "elvesztette az intimitását"

SZTÁRDZSÚSZ

Megint új autóban látták a TV2 kőgazdag sztárját

SZTÁRDZSÚSZ

Krausz Gábor Mikes Annával közösen jelentette be a nagy hírt, erre vártak a rajongók

SZTÁRDZSÚSZ

Young G Béci új eszközt vetett be családja védelmére

SZTÁRDZSÚSZ

"Háromszor sírtam" – Till Attila visszatért, lett egy új testvére