Létrehozva: 2022.10.26.
Módosítva: 2022.10.26.

Isten teljesíti a TV2 sztárjának minden vágyát

Bari Laci különleges kapcsolatot ápol Istennel, aki megjutalmazza ezért.

Szerző Angie

Bari Laci hétről hétre tarol a Sztárban sztár leszek! színpadán. Hogy mitől felszabadult és sikeres a műsorban, arról a Ripost-nak mesélt. Kiderült, hogy nem saját magának tulajdonítja a sikerét, sokkal inkább Istennek, akivel kiskora óta szoros kapcsolatban áll.  

Fotó: TV2

„Nagyon fontos nekem és a családomnak a vallás. Mindig Istennek köszöntünk meg mindent és hozzá imádkoztunk, ha történt valami jó, vagy rossz. Hiszünk és bízunk benne. Ezért mondom mindig azt: Ha Isten velem, ki ellenem!?” - kezdte Laci, aki szerint nem kell templomba járni ahhoz, hogy kapcsolatban legyen a mindenhatóval, és talán épp ennek a kapcsolatnak köszönheti sikereit az élete minden területén.

„Sokan azt hiszik, hogy azért van kapcsolatuk Istennel, mert hetente egyszer imádkoznak, vasárnap eljárnak templomba, gyülekezetekbe, de ez nem így van. A vallásnak varázsa van! Furcsán hangozhat, de kiskoromtól amit kimondok, vagy nagyon szeretnék, az megvalósul. Letettem a jogosítványt, szerettem volna autót és másnap megtaláltam pont azt, amit szerettem volna. A barátnőmet is Istennek köszönhetem. Előző nap kimondtam, hogy milyen lányt szeretnék és másnap írt nekem. A szakmai dolgokban is így történnek a dolgok. Nem magamnak tanúsítom a sikert, nem magamnak köszönhetem, hiszen én csak megszülettem és még ki sem tudtam mondani, hogy anya, de a zongorán már játszottam és énekeltem. Akkora ajándékot kaptam Istentől, hogy muszáj valamilyen formában ezt visszaadnom neki. Ezt pedig úgy tudom megtenni, hogy erkölcsösen élek, imádkozok és minden körülmények között bízom benne.
A Sztárban sztár leszek! színpadán is felszabadult tudok lenni, mert biztos vagyok benne, hogy Isten kezében vagyok. Minden fellépés előtt imádkozom és tudom, hogy minden úgy lesz és úgy történik, hogy kell” - fejezte be az énekes, aki vasárnap ismét nagy dobásra készül. 


 

 

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek