Létrehozva: 2022.10.16.

Elköltözött otthonról Bari Laci

Bari Laci életében egy teljesen új fejezet kezdődött el.

Bari Laci felköltözött Pestre a verseny idejére. Ez azt is jelenti, hogy most először él egyedül, a családjától távol. A Sztárban sztár leszek! versenyzője a Ripost-nak elárulta, kifejezetten élvezi a fővárosi létet, de anyukája rántott húsa azért hiányzik neki.

Fotó: TV2

„Három bőrönddel költöztem fel Budapestre. Ameddig versenyben vagyok, mindenképp itt leszek, hiszen sokat kell próbálni és más elfoglaltságok is vannak, így fárasztó lenne az ingázás” - árulta el Bari Laci, aki Az ének iskolájában még családja kíséretében szerepelt, ám most a saját kezébe vette az irányítást, persze anyukája így is rajta tartja a szemét.

„Életemben először vagyok teljesen a családom nélkül. Hiányzik is anyukám rántott húsa, de ahogy ismerem, képes felhozni utánam Pestre. Kicsit élvezem is ezt a különlétet, nem mintha nem lettem volna eddig is teljesen önálló. De az tény, hogy anyukám imád engem, a legnagyobb rajongóm, szóval már az első nap négyszer felhívott, hogy mindenem megvan-e, minden rendben van-e velem. Lehet, hogy egyedül költöztem fel Budapestre, de soha nem leszek egyedül” - fejezte be viccelődve Bari Laci, aki gőzerővel készül a vasárnapi adásra.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek