SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Maca néni

1 hónapja

Budapestre jött a férfi, aki után minden nő éveken át epekedett - Videó

Világsztár érkezett Budapestre: Facundo Arana ismertségét a Vad angyal Ivójaként szerezte, de a sorozaton kívül számtalan alkotásban láthattuk őt.

Szerző Maca néni

Barátságosan mosolygott a Liszt Ferenc Repülőtéren Facundo Arana. Ma érkezett meg hazánkba az argentin származású színész, aki már nagyon várta, hogy találkozhasson az itteni rajongókkal. Nagyon sok tévénézőnek ismerős az idén 50 éves, de roppant fiatalos színész, főleg a 2000-es években nagy sikernek örvendő Vad angyalból. Az argentin telenovellában a Natalia Oreiro által alakított Milagros szerelmét, Ivo-t játszotta.

Facundo Arana
Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

Nos, manapság már családos emberként három gyermeket nevel feleségével, a modell María Susinivel Arana, és a színészet mellett a zene is közel áll a szívéhez, szaxofonozik, de tud zongorázni, harmonikázni és énekelni is.

Kiderült, közel egy teljes napot utazott a színész, hogy hazánkba érkezve, részt vegyen a TV2 Dancing with the Stars szombaton kezdődő élő showjában.

Facundo Arana
Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

A hosszú repülőút sem szegte a kedvét és mosolyogva érkezett meg a budapesti Liszt Ferenc Repülőtérre szerdán délután 14 órakor. Ezután egyből a szállása felé vette az irányt, hogy kipihenje az utazás fáradalmait.

Facundo Arana
Fotó: Bánkúti Sándor / Bors

A színész már izgatottan várja, hogy találkozhasson a magyarországi rajongóival, és ismét beköltözzön képernyőnk jóvoltából az otthonunkba. Egyelőre nem tudni, milyen szerepet tölt majd be a műsorban, de nemsokára mindent megtudhatunk a Dancing with the Stars első adásából.

Nem ő az első világsztár, aki szerepet vállal a csatorna nagy sikerű szombati esti műsorában: az első évadban Gabriella Spanic versenyzőként, a másodikban már zsűritagként tért vissza a képernyőre.

 

Szerző Maca néni

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!