SZTÁRDZSÚSZ

Szerző Ripost

1 hónapja

Szívszorító szavakkal búcsúzott szerelme Anne Heche-től

Mindenkit váratlanul ért a színésznő halála. Családja és rajongói is abban reménykedtek, hogy fel fog épülni a brutális balesetből. Egykori párja is elbúcsúzott tőle.

Szerző Ripost

Mint arról korábban a Ripost is beszámolt, meghalt Anne Heche amerikai színésznő, egy héttel azután, hogy autóbalesetben súlyosan megsérült. A hírt a családja erősítette meg, miután korábban bejelentették, hogy lekapcsolják az életfenntartó gépekről. Ellen DeGeneres egy rövid, de szívhez szóló üzenettel tisztelgett egykori barátnője, Anne Heche előtt, amelyet a színész családjának és szeretteinek szánt.

Gyertya
Fotó: Pixabay

„Ez egy szomorú nap. Minden szeretetemet küldöm Anne gyermekeinek, családjának és barátainak” - írta DeGeneres a Twitteren.

DeGeneres-t még a baleset után Los Angelesben kereste fel a Daily Mail fotósa, aki kommentárt kért Heche akkori állapotáról. Miután a műsorvezető megjegyezte, hogy ő és exe nem tartják a kapcsolatot egymással, hozzátette: „Nem akarom, hogy bárkinek is fájjon”.

DeGeneres és Heche 1997 és 2000 között jártak. A két nő Hollywood legfelkapottabb párosai közé tartozott egy olyan időszakban, amikor a mainstream kultúra még jóval kevésbé volt befogadó az LMBTQ közösséggel szemben - írja a Huffpost. 

 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!