1 hónapja

Nem élte túl a balesetet, elhunyt Anne Heche

A sztár augusztus 5-én autójával egy Los Angeles-i háznak ütközött.

Szerző Ripost

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, egy héttel azután, hogy autóbalesetben súlyosan megsérült. A hírt a családja erősítette meg, miután korábban bejelentették, hogy lekapcsolják az életfenntartó gépekről - írta a The Guardian.

Heche 53 éves volt, és két fia volt. A sztár augusztus 5-én autójával egy Los Angeles-i háznak ütközött. A tűzoltók azt mondták, beszélt velük, amikor kivágták a roncsból és kórházba szállították. Sokan remélték, hogy Heche felépül, miután a színésznő publicistája "stabil" állapotról számolt be. 

Anne Heche
Fotó: AFP

A színésznő azonban nem sokkal később elvesztette az eszméletét, és augusztus 8-án már azt írták, hogy Heche "rendkívül kritikus állapotban" van, és kómába esett. Agysérülése mellett az 53 éves hollywoodi sztár súlyosan megégett, és a tüdeje is jelentősen károsodott. Csak azért tartották gépekkel életben, hogy - kívánságának megfelelően halála esetén - ép szerveivel másokon segítsenek. 

A Los Angeles-i rendőrség vizsgálatot indított, mert a színésznő vérében drogot mutattak ki. A részletes toxikológiai jelentés várhatóan egy hét múlva készül el. Anne Heche számos filmben szerepelt az 1990-es években, köztük a Hat nap, hét éjszaka vagy a Fedőneve: Donnie Brasco című alkotásban.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!